filme-online-banner

From Prada to Nada (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Angel Gracia
Actori: Camilla Belle, Alexa PenaVega, Kuno Becker
An: 2011
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review From Prada to Nada (2011)

Rămase fără niciun ban în urma morții subite a tatălui lor, două surori răsfățate sunt nevoite să se mute în casa mătușii lor hispanice, din zona de est a orașului Los Angeles.

Ce importanta are ca au fost inainte si alte filme care au mers pe aceeasi idee? Putem sa ne intrebam si ce are in plus Material Girls comparativ cu acest film; chiar daca ultimul e mai recent.

Subiectul filmului este foarte simplu: doua fete care raman orfane si de tata dar care au probleme cu acomodarea in lumea reala. Filmul este plin cu invataminte demne de luat in seama; adica despre cum sa nu fii; cum sa iti traiesti viata; sa ai coloana vertebrala; etc. In fine; este un film bun; mi-a lasat o foarta buna impresie; sigur am sa il mai vizionez si alta data. Prestatia actorilor este si ea buna; personajele sunt credibile; filmul se termina cu happy end.

S-ar mai fi putut lucra la scenariu si dialoguri; finalul mi s-a parut putin cam tras de par; prea aduce a un final de poveste (partea in care Edward vine si o cere de nevasta dar in acelasi timp ii si cumpara o casa: e dragut; dar putin cam irealist); dar per total este mai mult decat acceptabil.