filme-indiene-banner

Fukrey Returns (2017) Film Online Subtitrat in Romana


In filmul indian online Fukrey Returns, familiaritatea cu Fukrey 2013 este esentiala. Singura actualizare a scenariului cu privire la filmul original este o secventa de clipuri video care ruleaza in spatele creditelor de deschidere ale Fukrey Returns.

Principalele personaje din prima parte se intorc, printre care: Hunny (Pulkit Samrat), Choocha (Varun Sharma), tipul care este prea destept sa umble cu idiotii astia, Zafar (Ali Fazal), si tipul care nu are nicio treaba cu povestea, Lali (Manjot Singh). De asemenea, se intorc si mentorul dubios al baietilor, Pandit (Pankaj Tripathy), si nemesisul lor gangster, Bholi (Richa Chadda).

Dupa un an de inchisoare, Bholi este dornica sa se razbune pe cei patru prieteni din cauza carora a ajuns acolo. Ii datoreaza o suma mare de bani politicianului corupt, Babulal (Rajiv Gupta), pentru ca a aranjat eliberarea ei, asa ca trebuie sa se foloseasca de visele profetice ale lui Choocha, pentru a face rost de foarte multi bani, rapid. Planul este ca baietii sa colecteze pariuri de la public, promitand ca vor dubla castigurile “investitorilor” atunci cand Choocha va visa numerele castigatoare la loterie. De fapt, loteria plateste la o rata de zece la unu, lasand Bholi cu optzeci la suta din castiguri. In schimb, baietii ajung sa mai traiasca.


Regia: Mrighdeep Lamba
Actori: Pulkit Samrat, Manjot Singh, Ali Fazal
An: 2017
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 6.5


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!