filme-online-banner

Game Over Man (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Kyle Newacheck
Actori: Adam Devine, Steve Howey, Sugar Lyn Beard
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Game Over Man (2018)

Trei prieteni din Game Over Man online subtitrat, sunt pe punctul de a-și finanța jocul video atunci când binefăcătorul lor este luat ostatic de către teroriști.

Da; este un film Game Over Man online subtitrat groaznic; da; nu este 100% la fel de amuzant ca Workaholics; dar distractiv; plăcut și prostește; și pentru orice fan Workaholics; acest lucru este bun; pentru că episodul său; în esență; caracteristică lungime Workaholics. Povestea este; de fapt; o parodie a povestii esențiale a Die Hard; care este minunată pentru că sunt un mare fan al Die Hard și Workaholics și au făcut de fapt câteva glume Die Hard într-un sezon timpuriu al spectacolului.

Îmi pare rău; dacă nu sunteți un fan al Workaholics sau ați căutat o formulă diferită; atunci veți fi dezamăgitor. Dar pentru acest fan aici; mi-a plăcut și am avut niște râde bune; și asta este important. Ceea ce este important în film este că te bucuri de tine; și în timp ce acest lucru nu a fost la fel de amuzant ca spectacolul; am avut cu siguranță niște râde solide și am avut un timp good care vizionează acest film.

Am observat scorul Metacritic extrem de scăzut și tot ce trebuie să spun este că … Poate că e un film de comedie stupid și prostește; nu o capodoperă a cinematografiei de către Fellini sau Kubrick. Ca fan al Workaholics; mi-a plăcut să văd o oportunitate de lungă durată pentru acești trei băieți; și mi-a plăcut să falsificăm povestea esențială a Die Hard.