filme-online-banner

Gladiatorul – Gladiator (2000) Film Online Subtitrat in Romana


In filmul Gladiatorul – Gladiator online subtitrat au trecut patru decade de cand carele de lupta alergau si sabiile straluceau pe marele ecran in drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bataliile glorioase din vremea romanilor intr-o poveste impetuoasa despre curaj si revansa.

Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe campul de lupta. Odata terminat razboiul, Maximus se gandeste sa se intoarca acasa, la sotia si la fiul sau. Cu toate acestea, muribundul imparat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are inca o sarcina pentru general: sa-i transmita puterea.

Invidios pe Maximus, mostenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordona executia sa si a familie sale. Scapand cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav si este antrenat ca gladiator in arena in care incepe sa-i creasca faima. Acum, vine la Roma cu intentia de a razbuna uciderea sotiei si a fiului sau ucigandu-l la randul sau pe noul imparatul Commodus.


Regia: Ridley Scott
Actori: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen
Anul: 2000
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 155 minute
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare