filme-online-banner

Glonț în cap – Bullet to the Head (2012) Online Subtitrat


Regia: Walter Hill
Actori: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater
An: 2012
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Glonț în cap – Bullet to the Head (2012)

Bullet to the Head spune povestea lui Jimmy Bobo (Sylvester Stallone), un asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv din New York într-o investigație de proporții, ce-i poartă de pe aleile lăturalnice ale orașului New Orleans până pe coridoarele puterii din Washington D.C..

Neobișnuitul cuplu, format în urma unor crime oribile care au afectat viețile amândurora, este decis să nu lase pe nimeni să-i stea în cale. Pentru a se răzbuna, cei doi sunt în stare să sacrifice totul.

Asasinul plătit Jimmy Bobo (Stallone) cade victimă unei cacealmale a angajatorului său, care vrea să închidă cercul. Bătrân, dar uns cu toate alifiile, Bobo încearcă să-și vândă scump pielea și să întoarcă jocul în favoarea sa.

Inspirat dintr-un roman grafic francez în genul Luc Besson, ”Bullet to the Head” este un film de acţiune bunicel dedicat fanilor lui Stallone, care trăiesc cu amintirea lui Cobra, Tango sau Rambo. Deşi mult mai cuminte decât odinioară, “bunicul” Stallone continuă să împartă pumni şi gloanţe, după tipicul hollywood-ian, rostind din când în când şi câte o replică de duh plină de savoare. Filmul este vizionabil, cu toate că va intra mai repede în uitare decât alte filme ale superstarului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: