filme-online-banner

Grajdul Vesel – Barnyard (2006) film online subtitrat

Regia: Steve Oedekerk
Actori: Cam Clarke, John Di Maggio, Maurice LaMarche, S. Scott Bullock, Kevin James
Anul: 2006
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 90 minute
IMDB: 5.5/10 din 13279 voturi

“Grajdul Vesel” este o poveste despre ceea ce se întâmplă cu animalele, atunci când nimeni nu se uita. Acest film incepe cu Ben (Sam Elliott), liderul fermei, anunțând o întâlnire în hambar. Ben protejează fermei și se simte o responsabilitate personală pentru animale în porțile. Ca el roams fermei anunța întâlnirea, el este în căutarea pentru fiul său Otis (Kevin James). Otis este off navigarea pe un deal, și “ajunge”, după întâlnirea a început deja. Otis crede că viața este o mare petrecere și nu este interesat de lucrurile se simte tatăl lui sunt importante in Grajdul Vesel.
Ca Otis și Ben discuta Otis preluarea responsabilităților fermei, Otis exclamă că “Everyman este pentru el.” Ben afirmă că “Un om puternic se ridică pentru el; un om puternic se ridică pentru alții. “Cu toate acestea, Otis continuă căile Lui partying cu prietenii lui. În cele din urmă, Otis este obligat să preia și chiar și atunci el este rezistentă la schimbare căile lui. După unele dintre puii sunt răpiți, Otis învață lecțiile tatăl său a fost încercarea de a-l învețe.
Când a început acest film, am avut un timp de greu obtinerea trecut de faptul că toate vacile, atât bărbați și femei, a avut ugerele. Aceste vaci băut și lapte. Aceasta este o scoate din sărite animal de companie de-a mea. Nu ma asteptam animale anatomic corecte în acest film Grajdul Vesel, dar ar fi fost atât de dificil să omită ugerele de vaci de sex masculin. Acest film a fost evaluat PG. Deși, nu a existat nici limbaj vulgar, au existat câteva comentarii implicite. Există un comentariu despre “o copită în plus până ta …” Cuvântul nu se spune. Un alt comentariu se face pe cale un animal lins sine și revenirea făcut este, “Eu nu pot ajunge chiar a mea.” La un moment dat un polițist face un comentariu “Nimic nu o căutare bandă nu va vindeca.