filme-online-banner

Green Street Hooligans 2 (2009) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul Green Street Hooligans 2 online subtitrat continua actiunea primei parti, in a doua parte vorbim despre un conflict intre doua bande rivale – West Ham si Millwall. Dar, mai tarziu, cei de la West Ham vor constata ca cei de la Millwall au de partea lor pe cei din conducerea inchisorii si sunt foarte influenti in randul celorlalti detinuti. Acestea vor trebui sa gaseasca o metoda de a pune capat acestui conflict cu ori ce pret, desi sansele nu sunt de partea lor.

Green Street Hooligans 2 online subtitrat nu este demn de a fi continuarea remarcabilei primei parti. Putina actiune , putin mai mult sange , scene previzibile. Si un final fericit penibil transforma filmul intr-unul doar pentru suporterii [adevarati] West Ham United. Sau pentru sustinatorii huliganismului.

Ca GSH 2 spre deosebire de prima parte care e moralizatoare prezinta povestea a 3 baieti “norocosi”; care sunt huligani si au intrat la racoare tot pentru echipa lor de suflet -mai exact micul grup de huligani care sustin , oarecum , echipa; si care intampina obstacole in calea eliberarii pe care , in mod evident , trec peste ele cu “noroc” sau sa zicem cu abilitatile de huligan.


Regia: Jesse V. Johnson
Actori: John Bariamis, Nicola Bertram, Matt Candito
Anul: 2009
Gen: Crima, Drama, Sport
Durata: 94 minute
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare