filme-online-banner

Growing Op (2008) film online subtitrat

Regia: Michael Melski
Actori: Steven Yaffee, Jon Cor, Wallace Langham
Anul: 2008
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.4

Personajul principal al filmului “Growing Op”. Quinn vrea nimic de-a fi ca familia lui. Cine sunt în creștere oală, hippies oală de fumat, care sunt împotriva busola morală a societății. În cazul în care el vrea doar pentru a se potrivi în și să fie normal și nu lepădați ca familia sa îi place să fie atât de mult. Care este, de asemenea, căderea familiei sale. Ca dragostea lui orb conduce la deces lor final în cele din urmă și adevărata chemare, de asemenea.

Este un film “Growing Op” plin cerc a crește detestarea oală și tot despre asta. Busted get familia lui și el păstrează moștenirea creștere pot. Acest punct a fost atât de evident că a fost dezgustător. În același timp, a fost sentimental și sinceră. Dar prea previzibil. La fel ca restul filmului. Mai ales familia lui o iubire adevărată Crystal Conners. Care în cazul în care astfel peste partea de sus și a țipat polițiști.

Doar nimeni nu a prins pe. Mai ales atunci când interzic tinerii îndrăgostiți de merge până scări de securizare pe scări cu găleți de vopsea. Vorbeste despre nejustificată și imbecilitate. Dar pentru moment, Evey ca aceasta lor sunt altele. Care alcătuiesc pentru el. Cum ar fi modul de rețea socială în liceu se bazează pe percepția. Nu cine ești tocmai cum sunt percepute. Și văzând că Quinn a fost acasă disciplinat întreaga viață. Apoi, într-un moment care doresc să meargă din cauza cristal cu plumb la mai multe out toamna.

Nu numai cu cei de la școala lui, ci și cu familia sa anti-normalitate. Ca sora lui ajunge pe la el pentru furt afacerea ei și, eventual, distruge vânzare ei buruienilor. Pe care tatăl ei dezaprobă pentru că vinde toate off lui exprimate. Dar pentru ei este vorba de bani, nu da iarba premium la o grămadă de schoolers mare prost. Pentru mama lui vorbind, tatăl lui a lăsa Crystal în casă și spunându-i buruienilor nu ar trebui să ia un precedent pe Hope și Quinn in filmul Growing Op.