homepage-ptt

Hailey Dean Mystery Deadly Estate (2017) Online Subtitrat


Titlu Romania: Misterul lui Hailey Dean un teren mortal
Regia: Terry Ingram
Actori: Kellie Martin, Giacomo Baessato, Matthew MacCaull
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Mister
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hailey Dean Mystery Deadly Estate

Hailey Dean Mystery Deadly Estate online subtitrat a fost procuroare și acum este terapeută. Ea trece printr-o săptămână tragică atunci când o pacientă își pierde părinții în accidente fatale petrecute la o scurtă distanță unul de altul. Nu doar că părinții sunt morți, dar lipsesc și milioane de dolari. Pacienta, Amanda Stone, este acum principala suspectă, iar Hailey se implică în caz și își apară cu încăpățânare clienta pe care o consideră nevinovată. Dar oare aceasta chiar este?

Cu unele probleme rămase de la precedentul Misterul lui Hailey Dean un teren mortal online subtitrat găsește că fostul nostru procuror a devenit psihoterapeut implicat acum în căutarea prietenului ei, Michelle Harrison, să-și rezolve proprietatea. Cu ambii părinți acum decedați și Harrison vrea să vândă vechea casă de familie, care acum merită câțiva bani buni. Mă pot identifica cu asta, deoarece fratele meu a trebuit să facă același lucru. Nici unul dintre noi nu a avut un prieten care a fost un broker imobiliar pentru a ajuta la împingerea lucrurilor de mult timp, care este jucat aici de Jim Thorburn.

Dar în mijlocul vânzării lui Harrison dispare, Thorburn este aproape lovit de o mașină, iar noul iubit al lui Hailey, Matthew McCaul de la cabinetul medicului examinator, aproape că moare de o otrăvire.

Kellie Martin este acum implicată în profunzime și pare să fie în mijlocul tuturor acestor lucruri. Soluția expune totuși o pereche de infractori implicați într-o înșelătorie foarte moartă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: