filme-online-banner

Halloween 2 (1981) film online subtitrat

Regia: Rick Rosenthal
Actori: Leo Rossi, Jamie Lee Curtis, Ford Rainey, Lance Guest, Nancy Stephens
Anul: 1981
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 6.5

E un pic trist de a asista la o scădere de măreție, și asta e ceea ce ne în “Halloween 2”. John Carpenter lui originala 1978 “Halloween” a fost una dintre cele mai eficiente filme de groază realizate vreodată, o fabulă scarificare a progresului un criminal nebun, caine printr-un mic oraș Illinois de Halloween. Filmul inspirat nenumarati imitații, fiecare mai rău decât ultima, până la vederea gât unei femei fiind redus devenit de zece ori mai frecvent la filme decât vederea un sarut.

Mad Filme Slasher, au fost numite, și au devenit un gen de propria lor, chiar inspirat o carte de pseudoscholarship, Filme Splatter, de John McCarty. Definiția lui de a stropi Film este concis și deprimant, și poartă citând: “[Ei] nu urmăresc să sperie publicul lor, în mod necesar, și nici pentru a le conduce la marginea locurile lor în suspans, ci pentru a le omorî cu scene de explicită gore . In filme stropi, mutilarea este într-adevăr mesajul, de multe ori singura. ”

“Halloween 2” se potrivește această descriere exact. Acesta nu este un film de groază, ci un spectacol tocilar. Este punct de vedere tehnic o continuare, dar nici măcar nu încearcă să facă dreptate cu originalul. În schimb, încearcă să se întrece pe sine toate celelalte violente “Halloween” rip-off-uri din ultimii ani. Filmul nu are arta sau imaginația a originalului, dar are noua tehnologie: Pentru cei ca McCarty care ține evidența astfel de lucruri, acest film are prima close-up-mi amintesc de un ac hipodermic fiind introdus în un ochi. Vedem că de două ori. Acesta mortifies privitorul frumos, la fel ca scene din filme Splatter ar trebui să facă. Există alte câteva momente de acceptabil originalitate, ca atunci când criminalul desfigureaza chipul unei femei frumoase cu cufunda ei în mod repetat în apă fierbinte de o cadă cu hidromasaj. Dar pentru cea mai mare parte, “Halloween 2” este o reșapare a “Halloween”, fără ambarcațiune filmul lui, calendarul rafinat, și înțelegere aprofundată a groază.