filme-online-banner

Halloween (2007) film online subtitrat

Regia: Rob Zombie
Actori: Malcolm McDowell, Brad Dourif, Skyler Gisondo, William Forsythe, Scout Taylor-Compton
Anul: 2007
Gen: Groaza
Durata: 109 minute
IMDB: 6.1

Rob Zombie se întoarce pentru mai multe groază, și prin asta mă refer atât conținutul film și executarea acesteia. Mai degrabă decât să continue mai departe cu casa lui neadaptat de 1000 cadavre / Devils respinge caractere, zombie este abordarea un remake al unui film mai clasic: Halloween John Carpenter. Remake-ul este foarte mult în venă de un alt remake recentă a unui film de groază clasic: The Texas Chainsaw Massacre. De fapt, cele două remake-uri sunt atât de asemănătoare, uneori m-am simtit ca am fost uitam ca filmul din nou.

Michael Myers este figura izbitoare a filmelor de Halloween, a nu se confunda cu actorul SNL cu același nume. De-a lungul timpului și șapte sechele Michael a trecut prin multe, deși nici unul dintre care conteaza, deoarece aceasta este un remake în loc de un alt sequel. Plus zombie la franciza este de mai mult timp petrecut pe tinerii deranjat de Myers, ceea ce explică complet comportamentul sadic de incadrand personajul cu personaje ce blestemă orice alt cuvânt și se potrivesc cât mai multe referințe sexuale în discursul lor posibil. Blestemarea este, probabil, ar trebui să arate personajele nu au nici o dragoste, dar pur si simplu vine peste scris ca neglijent care încearcă cu disperare să arate cum a fost oribil din copilărie lui Michael. Rezultatul este încă o încercare de a demistifica o pictogramă arătând tineret lor, a la Hannibal Rising și Texas Chainsaw Massacre: The Beginning.

Ca un tânăr Myers ucide familia și cei care l-opun în mai multe metode sinistre diferite, de la bate-le la moarte cu o bâtă de aluminiu de aspră sora lui șaptesprezece ori. Da, într-un film zombie gore nu curgă, dar e tot irelevant. Fotografii camerei sunt atât de strâns încât publicul nu are nici un cadru de referință pentru ceea ce vede o mulțime de timp, astfel încât mizeria sângeros pe ecran ar putea fi o fata spart sau o pisică distrus, sau, eventual, chiar doar o farfurie urât de spaghete. Amestecat cu un alt film care încearcă să facă lucrurile “mai real”, prin refuzul de utilizarea unui steadycam, cinematografia este una dintre cele mai grave dușmanilor filmului. Se numește o “Picture Motion”, dar asta nu înseamnă că imaginea ar trebui să fie pur și simplu mereu în mișcare. Din păcate Halloween, aici, aceasta este în mod frecvent, și cu fotografii atât de strâns rezultatul este ca nu au nici o idee despre ceea ce te uiți sau în cazul în care personajele sunt în raport cu celălalt.

Acest lucru devine deosebit de frustrant mai târziu în film, ca un adult Michael Myers izbucnește din sanatoriu și se întoarce la casa familiei sale din motive necunoscute, urmărite de psiholog sau, Dr. Loomis (Malcolm McDowell). Spre deosebire de original, de data aceasta este destul de clar fata urmărit, Laurie Strode (Scout Taylor-Compton) este legată de Michael – la urma urmei, există o franciză întreg care a stabilit acest lucru și Zombie nu este rătăcirea că, departe de teritoriul familiar. Ce este necunoscut este motivul pentru care Michael simte nevoia să se întoarcă acolo din toate locurile in Halloween. Într-un fel, Dr. Loomis știe că acolo se duce și urmează, disperat pentru a opri criminalul.

Daune zombie propriul tentativă de un remake de expunerea atat de mult din copilaria lui Michael. Sincer, după ce am văzut pe Michael comită astfel de atrocități ca un tânăr, nu e nimic de mirare sau șocant despre actele comite ca un adult. E doar o chestiune de timp.

Din păcate, timp, sau ritmul filmului Halloween, este o altă problemă serioasă. Parte de amenințare Michael Myer este că el a fost întotdeauna acest greoi vigoare lent, dar de neoprit. Aici se simte mai puțin ca un personaj forestieră și mai mult ca un plodding unul. O parte din motivul este că filmul nu a construi într-adevăr față de orice fel de punct culminant. E doar o întâlnire rapidă cu Michael, urmat de o eternitate de plictiseala. În loc de o teroare curios nu știm nimic despre, e mult prea familiar pentru noi în momentul în care începe sacrificarea într-adevăr, și pauze între ele, care ar spori în mod normal, anticipare ucide doar totul.