filme-online-banner

Halloween 6 (1995) film online subtitrat

Regia: Joe Chappelle
Actori: Paul Rudd, J.C. Brandy, Mitch Ryan, Bradford English, Donald Pleasence
Anul: 1995
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 88 minute
IMDB: 4.9

Pe 31 octombrie, 1989, Michael Myers și nepoata sa Jamie Lloyd (Danielle Harris) au fost răpit de un “Halloween 6” misterios la secția de poliție Haddonfield. Șase ani mai târziu, adolescent Jamie (JC Brandy) a fost impregnat și copilul se naște de Halloween Eva. Copilul este purtat de “Omul in Black”, care pare a fi liderul unui cult druid-ca. Mai târziu în acea noapte, o asistentă medicală (Susan Swift), ajută Jamie scape cu copilul ei și este ucis de curând Michael (George P. Wilbur). Jamie și copilul ei să fugă într-o camionetă furată. Oprirea pentru scurt timp la o stație de autobuz pustie, Jamie face un apel la un post de radio Haddonfield să-i avertizeze că Michael este pe cale să se întoarcă acasă, doar pentru a fi ignorat de către DJ de radio Barry Simms (Leo Geter), care face o emisiune pe crimele Haddonfield.

Între timp, Dr. Loomis (Donald Pleasence), acum pensionat, este vizitat de prietenul său și colegul Dr. Terence Wynn (Mitch Ryan), administratorul sef al lui Smith Grove Sanitarium unde Michael a fost incarcerat ca un băiat, a Loomis pentru a reveni la Smith Grove. În timpul discuției lor, ei aud motiv Jamie pentru ajutor pe un post de radio local. Mai târziu, Jamie conduce din nou pe drum, urmat de Michael, care face ca ea să se prăbușească în un hambar vechi. Michael ucide nepoata sa de tragerea in teapa ei pe un treierat porumb, dar constată că copilul lui Jamie nu este în camion.

Înapoi în Haddonfield, Tommy Doyle (Paul Rudd), care Laurie Strode babysat în primul film, trăiește acum într-o pensiune condusă de d-na Blankenship (Janice Knickrehm), o femeie misterioasa vechi. Familia locuiește în casa Myers peste drum sunt rude ale familiei Strode: Kara Strode (Marianne Hagan), în vârstă de șase ani, fiul ei, Danny (Devin Gardner), fratele ei adolescent, Tim (Keith Bogart), și ei Părinții Debra (Kim Darby) și John (Bradford engleză). De ani de zile, in Halloween 6, Tommy a fost obsedat de aflarea adevărului din spatele motivele Michael Myers. El găsește copilul lui Jamie la stația de autobuz, l ia în grijă și numele lui să-l Steven. Tommy se execută în Dr. Loomis și îi spune că Strodes trăiesc în casă Myers. Cei doi cred că Michael a revenit la Haddonfield.