filme-online-banner

Hancock (2008) film online subtitrat

Regia: Peter Berg
Actori: Jason Bateman, Charlize Theron, Will Smith
Anul: 2008
Gen: Actiune, Fantezie
Durata: 92 minute
IMDB: 6.4

Am fost de așteptare pentru acest de ani de zile: o super-erou în cazul în care film acțiunile super-eroi au consecințe în lumea reală. Ei lasă întotdeauna un semnal de masini prăbușit, rupere gurilor de incendiu, explodează benzinării și răsturnarea poduri din spatele lor si niciodata nu a reveni pentru a curăța. Dar John Hancock, eroul “Hancock,” nu să scape cu nimic. Unul Stunt eroic alergat o etichetă de preț de cost de 7 milioane de $, el are sute de procese în curs, și atunci când el salvează o balenă irecuperabile prin aruncarea înapoi în mare, puteți paria că se facturat pentru iaht acesta a terenurilor pe.

“Hancock,” cele mai recente vitrina stea Will Smith, l-au jucat un beat SkidRow cu superputeri și o mahmureala de super. El face bine, dar există întotdeauna consecințe, cum ar fi atunci când a salvează un om a cărui mașină este pe cale de a fi lovit de un tren, dar provoacă un accident de tren. Ce are nevoie este un bun om de PR. Din fericire, omul a cărui viață a salvat este exact acest lucru. E Ray Embrey (Jason Bateman, tatăl adoptiv în “Juno”), și Ray are un brainstorming: Va rambursa Hancock dându-i un makeover complet imagine. Dacă acest lucru sună ca o comedie de prost gust, destul de ciudat, nu este. Filmul are o mulțime de râde, dar Smith evită joc Hancock ca goofball și forme l la fel de grave, grijuliu și deprimat.

Embrey fluiera PR aduce Hancock acasă la cină pentru a satisface soția sa, Mary (Charlize Theron), și fiul lui Aaron (Jae Head). Prima dată îl întâlnește, Mary oferă Hancock o privire ciudată, penetrant. De asemenea a doua oară și, de asemenea treia oară. OK, OK, deja: Am înțeles. Unul, penetrant privire ciudată după alta. Ei au un fel de istorie, dar Hancock nu știe despre ea, și Maria nu vorbește.