filme-online-banner

Hannie Caulder (1971) film online subtitrat

Regia: Burt Kennedy
Actori: Christopher Lee, Ernest Borgnine, Raquel Welch, Robert Culp, Jack Elam
Anul: 1971
Gen: Crima, Drama, Western
Durata: 85 minute
IMDB: 6.3/10 din 932 voturi

Dupa ce invata cum sa manuiasca arma, Hannie Caulder pleaca pe urmele celor care i-au distrus viata. Sunt trei raufacatori care au violat-o si i-au omorat sotul.
S-ar putea fi scuzat pentru confunda Hannie Caulder pentru un “spaghete” occidentale, dar este mai mult o anomalie. Acesta a fost finanțat de către o companie de producție britanică, scris și regizat de un american, și are o distributie a făcut în primul rând din stele americane din epoca, cu o singură excepție minunat britanic. Dar Hannie CAULDER acte sigur și sună spaghete: A fost împușcat în Almeria, ca atat de multe western italian-a făcut din timp au fost, și îndrăzneț sale, uneori quease care induc politica sexuale amintesc activitatea Sergios Leone și Corbucci.
În conformitate cu “spaghete” Western coarda-a-drogurile, filmul se deschide pe desenele de Raquel Welch, în costum ca Hannie Caulder, peste titluri și fanfara a tema principală orchestrala de Ken Thorne. Munca Thorne în acest film Hannie Caulder este solid – tema este vibrant, și hohote discordant de siruri de caractere care le foloseste pentru scenele violente sunt efectiv neliniștitoare, dacă repetitive. Dar el e nici Ennio Morricone, și nici nu este Burt Kennedy mult de o Leone sau Corbucci. După o lovitură remarcabilă a unui jaf bancar prezentat prin țeava o pusca, care se întâmplă în prima scena a filmului, Kennedy nu are prea ingeniozitate vizuală în rezervor. Recurs vizual filmului revine în mare măsură la locațiile din Spania și pulchritude stelei – ceea ce face ca filmul o perspectiva unica nu este distincție vizuală. Hannie CAULDER incepe cu un incident foarte tradițional, un jaf bancar, efectuată de un trio de banditi cunoscut sub numele de Clemens Brothers – Emmett (Ernest Borgnine), Frank (Jack Elam), și Rufus (Strother Martin). Aceste trei actori au fost actori de caractere foarte populare la acea vreme, toate trei au facut partea lor de a juca huligani și tocuri în western și o mulțime de alte genuri, dar încă cred că acest lucru este codificată de turnare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: