filme-online-banner

Harold si Kumar merg la White Castle – Harold & Kumar Go to White Castle (2004) film online subtitrat

Regia: Danny Leiner
Actori: John Cho, Kal Penn, Ethan Embry, Christopher Thompson, Siu Ta, Steve Braun
Anul: 2004
Gen: Aventura, Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 7.2

Una secretă de ficțiune este crearea de personaje unice care sunt definite cu precizie. Secretul comediei “Harold si Kumar merg la White Castle” este aceeași, cu diferența fiind că personajele trebuie să fie obsedat de nesănătoase, dar ușor de înțeles dorințele umane. Multe comedii au același loc de pornire: un erou care trebuie să obțină visul lui, care ar trebui, dacă este posibil să fie dificil, practic, excentric sau imoral. În timp ce mărșăluiește spre scopul său, împrăștiind cetățenii convenționale în spatele lui, râdem din cauza egoismului său, și pentru că în secret așa am dori să se comporte, dacă ne-am gândit că am putea scăpa cu asta.

Îmi dau seama că este un început înaltă de reexaminare cu privire la o comedie drum stoner, dar ești. Vara a fost umplut cu comedii care au eșuat pentru că au furnizat caractere formulă, cea mai mare parte tineri frumos care au vrut să fie iubit și popular. “Harold si Kumar merg la White Castle”, pe de altă parte, este de aproximativ două colegi de camera foarte specifice care doresc să fumeze pot, să îndeplinească și să mănânce pui slidere în miez de noapte. Deoarece această coloană este citit în Turcia, Botswana, Japonia și California, eu ar trebui să explice că “slidere” sunt ceea ce fanii lanțului White Castle apela hamburgeri lor, care sunt mici și ieftine și glisați dreapta jos. Cumparam-le de sac.

Este un slider în valoare de probleme pleca de acasa si călătorind mile prin noapte? Dacă sunteți cu pietre și au munchies, ca Harold și Kumar sunt, și dacă sunteți în strânsoarea de o obsesie “Harold si Kumar merg la White Castle”, răspunsul este în mod clar da. Singura hamburger în valoare de atât de mult probleme atunci când ești curat și sobru este la Steak “n Shake. Californienii cred burgeri puțin în ‘n Out sunt mai bune, dar că este pentru că ei nu apreciază secretul Steak “n Shake, exprimată în credo profundă,” la vedere, trebuie să fie dreapta. ” (Mulți oameni cred numele În “n Out si friptura” n Shake descriu perfect contrastul în tehnicile dormitor între coasta și inima.)