filme-online-banner

Heatstroke (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB Rating: 4.7
Regizor(i): Evelyn Purcell
Actori: Stephen Dorff, Svetlana Metkina, Andrew Roux

Paul (Dorff) este un expert hienă predare cursuri de hiene in Heatstroke. Tatăl divorțat de unul este de planificare o excursie în Africa de Sud cu prietena lui Tally (Svetlana Metkina), dar un telefon de la înnebunită de durere fosta sa soție îngrijorat de faptul că fiica lor Jo (Maisie Williams) este folosirea de droguri duce la adolescent ornery aderarea cercetare safari. Tally are un interes în a lua grijă de un copil, dar ea încearcă ei cel mai bun în fața atitudinii și ingratitudine constanta lui Jo. Relația lor se face chiar mai mult atunci când fragilă Paul execută afoul de o pereche de braconieri și cele două doamne sunt lăsați să se descurce singuri împotriva forțelor mortale ale naturii și a omului.

Există o tradiție amendă de filme Heatstroke de supraviețuire stabilite la nivelul Veldt african de la The Naked pradă Blood Diamond (la Zei trebuie să fie nebun), și cheia succesului lor se găsește în două domenii principale. Lumea a prezentat trebuie să fie în pericol în mod convingător și atotcuprinzătoare, și persoana / persoanele pierdut în nevoia de a fi sălbatic angajarea în călătoria lor. Ei nu trebuie să fie simpatic, dar au nevoie să fie interesant.

Insolatia face o treabă solid cu fostul, dar personajele sunt mai frustrant decât sunt captivante.

Director Evelyn Purcell și de imagine Ben Nott oferi un film Heatstroke și o lume care alternează între frumos și amenințător. Peisajul este atât de primitoare și terifiant – o secvență de furtună de nisip în special, este minunat artizanale cu imagini sale și tac muzică – și în beneficiul filmare din Africa de Sud este evidentă în aproape fiecare cadru. Deșertul se întinde la orizont, doar oprindu-se la baza munților la fel de superbe, dar off-punerea, cu buzunare mici de perie, copaci și pământ crăpat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: