filme-online-banner

Hotel Rwanda (2004) film online subtitrat

Gen: Drama, Istoric, Razboi
Producator(i): Keir Pearson, Terry George
IMDB: 8,2
Regia: Terry George
Actori: Don Cheadle, Sophie Okonedo, Joaquin Phoenix

În 1994, în Hotel Rwanda, un milion de membri ai tribului Tutsi au fost uciși de membri ai tribului Hutu într-un masacru care a avut loc în timp ce lumea se uită departe. “Hotel Rwanda” nu este povestea pe care masacru. Este povestea unui manager de hotel care a salvat vietile a 1.200 de oameni, fiind, în esență, un foarte bun manager de hotel.
Omul este numit Paul Rusesabagina, iar el este jucat de Don Cheadle ca un om de competență liniște, echilibru într-un timp de haos. Acest lucru nu este genul de om siluetele camerei împotriva varfuri de munte, dar genul de om care știe cum merg lucrurile în lumea reală, care folosește abilitățile sale de luare de mită, lingușirea, scuze și înșelăciune pentru a salva aceste vieti care au intrat în grija lui .
Am cunoscut câțiva manageri de hotel destul de bine, și cred că dacă aș fi angajare diplomați, ei ar face candidați excelenți. Ei vorbesc mai multe limbi. Ele sunt discrete. Ei știu cum să funcționeze în mod corespunzător în diferite culturi. Ei știu când o sticlă de scotch se va rambursa de șase ori. Ei știu cum să se ocupe de plângeri. Și ei știu tot ce se întâmplă sub acoperișul lor, de la milionar în penthouse cu baiatul care puteți obține o fată.
Paul este un astfel de manager de hotel. El este un Hutu, căsătorită cu un Tatiana tutsi nume (Sophie Okonedo). El a fost instruit în Belgia și conduce patru stele Hotel Des Collines Milles în capitala Kigali. El face treaba foarte bine. El înțelege că, Hotel Rwanda, atunci când servieta de general este luată pentru păstrarea în siguranță, conține sticle de scotch bun atunci când este returnat. El înțelege că pentru a obține bere importată are nevoie, o mită trebuie să aibă loc. El înțelege că oaspeții sunt obișnuiți cu luxul, care trebuie să fie furnizate chiar aici, într-o națiune africană centrală mică fixată de Tanzania, Uganda și Congo.