filme-online-banner

Imagine (2012) film online subtitrat

Regia: Andrzej Jakimowski
Scenariu: Andrzej Jakimowski
Actori: Edward Hogg, Alexandra Maria Lara, Melchior Derouet
Anul: 2012
Gen: Drama
IMDB: 7.4

Vechea zicala “dragostea este oarbă” este explorat cu sinceritate (și la propriu) în Imaginați-vă, o poveste de dragoste combinație și drama de inspiratie-profesor care este umplut cu note de grație, dar este pur și simplu prea pietonal în a spune sa de a conecta pe deplin. O privire la un om neconvențional orb care insistă că nu are nevoie de un baston pentru a naviga prin lume, de film scriitor-regizor polonez Andrzej Jakimowski functioneaza cel mai bine atunci când aduce conduce Edward Hogg și Alexandra Maria Lara intr-unul pe altul e orbită – chimie lor ajută la o narativ altfel Pokey in “Imagine”.

În mare parte în limba engleză “Imagine”, Imaginați-vă poate răspunde la cupluri de artă, din cauza povestea de dragoste, dar lipsa de stele ar putea dovedi problematică pentru publicul internațional. În mod ironic, decizia lăudabil filmului nu a reduce orbire personajele sale de a fără dinți dramă boala-of-the-ar putea răni, de asemenea, săptămâna perspectivele sale comerciale. (O poveste mai generic optimist, probabil, s-ar fi garantat întoarce roz teatrale.)

Imagine ne prezintă Ian (Hogg), un nou profesor la un institut de la Lisabona pentru nevăzători, care este el însuși orb. Filozofia de bază Ian este că cu deficiențe de vedere, nu trebuie să se simtă neajutorat – în schimb, prin încorporarea Ecoul (o tehnica care permite orb să simtă obiectele din jurul lor prin acordând o atenție aproape de ecouri acustice), cei fără vedere ar trebui să poată să se simtă se deplasează confortabil prin mediul lor. Această filosofie nu este îmbrățișat de toată lumea de la institut, dar nu atrage interesul Eva (Lara), un pacient frumoasa care, de obicei, evită contactul cu alte persoane.