filme-online-banner

Împotriva vântului – Des vents contraires (2011) film online subtitrat

Regia: Jalil Lespert
Scenariu: Olivier Adam
Actori: Benoît Magimel, Isabelle Carré, Antoine Duléry
Anul: 2011
Gen: Drama, Mister
IMDB: 6.5

Poate cineva regiza un film? S-ar părea acest lucru, deoarece în rândurile de non-directori care au aliniat pentru a lua o întorsătură în spatele camerei, în ultimii ani, includ acum actori, scriitori, regizori si designeri de moda. Această ofertă de Jalil Lespert, un thesp tinerel cu un șir de spectacole cu ecran critic de succes la activ, in Împotriva vântului, testează ideea de limitele sale. Turbulențelor este o dramă de familie, care nu a obține în aer. Străfundurile sufletului rămân jumulit nici. Nu există lacrimi sunt trase. Bazat pe un roman de best-seller-autor Olivier Adam și oferind actori stea de ordinul a Audrey Tautou, filmul poate zbura pentru un timp în Franța, dar din gură în gură este de natură să facă puțin pentru perspectivele sale comercială în altă parte.

Paul (Benoît Magimel), un scriitor de succes, a lumea lui aruncat in neregula atunci când soția lui, Sara (Tautou) dispare fără un motiv aparent și fără urmă, lăsându-l cu doi copii mici de crescut. Eliminate de implicare în urma unei anchete de poliție, el decide să se mute la Paris înapoi în micul oraș de coastă în Bretania, unde a fost adus pentru a reconstrui viața de la zero. El ia un loc de munca ca un instructor în școala de șoferi condusă de fratele său mai mare Alex (Antoine Dulery) și – concept de bază al filmului – prin contactele sale cu alte persoane, învață să ridica piesele și începe să trăiască din nou.

Noile sale cunoștințe includ Justine (Marie-Ange Casta), o flirtând în vârstă de 20 de ani, cu care are o întâlnire sexuală scurt, Brehel (Bouli LANNERS), un reprezentant de vânzări a cărui viață sa prăbușit în urma unui accident rutier, în care a ucis-o ciclist, și Samir (Ramzy Bedia), o casă-Remover. Cum dramă ca filmul Împotriva vântului ofera apare atunci când Samir, șomeri și fără adăpost, răpește fiica căruia ia fost refuzat vizita a drepturilor de soția sa înstrăinat, iar în cazul în care șeful poliției locale (Isabelle Carre) redeschide ancheta în dispariția lui Sarah.