filme-online-banner

În așteptare – Standby (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Romantic
Scenariu: Pierce Ryan
IMDB Rating: 5,9
Regizor(i): Rob Burke, Ronan Burke
Actori: Jessica Paré, Brian Gleeson, Stanley Townsend

Alan (Brian Gleeson) lucrează la chioșcul de turism de la aeroport Dublin. Viața lui este într-un pic de un șanț. El locuiește cu tatăl său. Trupa lui skiffle se luptă. Viața lui dragoste este destul de împușcat de rahat, iar el nu este dispus să pas înapoi în joc (a fost lăsat la altar) În așteptare. Într-o zi, o femeie american (Jessica Paré) Alan a avut o aventură de vară intens, cu opt ani mai devreme vine prin aeroport în drum înapoi spre New York. Două reconectați-l și sunt de acord să-și petreacă noaptea împreună în oraș, înainte de zbor sa în dimineața următoare. Puteți vedea în cazul în care acest lucru se întâmplă, nu?
Vezi tu, cei doi au fost de gând să se căsătorească în scopuri carte verde, și Alan sa speriat. El grăbit înapoi la Dublin, fără un cuvânt. Dar dacă credeți că aceste sentimente au murit, nu ai mai văzut un film În așteptare înainte. Pe parcursul nopții, beau, dansează, vorbesc, ei lupta, ei mint, fumează oală, se joacă niște muzică skiffle, și de a lua într-o pereche de situatii traznita. Și nici unul din aventurile lor sunt deosebit de distractiv sau interesant.
Aș putea ierta formula oarecum dacă a fost amuzant, dar nu este. Deloc. În așteptare: Ei bine, cred că am chicotit o dată sau de două ori. Brian Gleeson încearcă din răsputeri să fie afabil, dar vine de pe foarte fals, ceea ce face nici unul dintre glumele pe care le are teren. Jessica Paré este putin mai fermecător și era singurul lucru pe care am fost în măsură să dețină pe la film. Ea a trage asta din cel mai rău dintre cele mai grave. Bătaie de joc dintre cele două nu este crackly. De fapt, este mult mai puțin bătaie de joc decât el face “glume” și râzând ei la ei.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: