filme-online-banner

In cautarea libertatii – Freedom (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Familie, Muzical
Scenariu: Timothy A. Chey
IMDB Rating: 5,3
Regizor(i): Peter Cousens
Actori: Cuba Gooding Jr., William Sadler, Sharon Leal

Nu fi surprins dacă vă aflați fredonând “Amazing Grace”, după vizionarea Peter Cousens “insuficient simultan și surescitat dramă religioasă cu tematică in In cautarea libertatii. Împletirea o poveste fictivă a unei familii de sclavi fug Virginia prin Underground Railroad cu povestea adevărată a lui John Newton, căpitan de nave de sclavi, care a suferit o criză de conștiință și a continuat să compună celebrul imn, In cautarea libertatii este o prea sentimental lecție de istorie cinematografică cel mai potrivit pentru grupuri bisericești și școlare.
Cuba Gooding Jr. joacă rolul central al Samuel, care în 1856 fuge cu familia sa, inclusiv bunica lui în vârstă de Adira (Phyllis Bash) și soția Vanessa (Sharon Leal), din ghearele proprietarului rău sclavi (David Rasche) al cărui nume Jefferson Monroe, referinte nu una, ci două președinți americani. Pentru a prelua The Runaways, Monroe angajeaza vânătorul veteran slave Plimpton (William Sadler, eficient ca de obicei), care ia frustrat de muncă, chiar dacă el insistă asupra faptului că el este “pensionat.”
Asistată în călătoria lor prin diverse figuri, inclusiv în viața reală Quaker aboliționiste Thomas Garrett (Michael Goodwin) și, făcând o scurtă apariție a emite un discurs inspirational, Frederick Douglass (Byron Utley), The Runaways întâlni un grup colorat de actori ambulanți – Broadway veteran Terrence Mann (Les Miserables) joacă liderul lor – care folosesc o metodă deosebit de teatru de a ascunde lor de urmăritorii lor.
Se pare că Samuel este un necredincios ursuz care are puțin folos pentru biserică ajuta el și familia lui. Deci, într-un efort de a restabili credința sa, Adira referă povestea stră-bunicul Ozias (cantaret jubilează Sykes), care, cu un secol mai devreme, a fost pe o navă condus de Newton (Bernhard Forcher) transportul sclavi din Africa pentru a coloniile americane . Epifanie lui Newton, o poveste relatat la efect mult mai bine dramatic în filmul Amazing Grace, inspiră Samuel să-și recapete credința In cautarea libertatii .
O transformare spirituală similară este supus de-slave vânătoare Plimpton, care la întâmpină pe fugari în momentele culminante ale filmului împiedică unul dintre oamenii lui de la împușcare-le, declarând că ar trebui să existe “nu mai ucidere!”