filme-online-banner

In Dubious Battle (2016) Film Online Subtitrat in Romana


Unul dintre cele mai bune romane de Steinbeck este tradus printr-un film puternic numit In Dubious Battle. Lupta muncitorilor de a castiga drepturi de munca si nasterea sindicatelor in SUA. James Franco are acreditarile corecte pentru a deveni un regizor uimitor.

Filmul In Dubious Battle online subtitrat portretizeaza minunat caleidoscopul sentimentelor unui grup de oameni care nu cer nimic altceva decat sa fie tratati corect de persoanele; care detin totul. Aceasta perspectiva este una dintre ideile de baza ale romanului, iar aceasta adaptare nu prezinta doar o poveste. Ci prezinta exact ceea ce Steinbeck a incercat sa puna in evidenta. Temerile primordiale si ezitarile ce impiedica oamenii sa se uneasca. Apoi furia si speranta care ii aduce impreuna, indoiala de sine pe parcurs ce lupta se dovedeste a fi anevoioasa si lunga. Iar ultimul efort preseaza, prin disperare si teama, sa depaseasca obstacolele.

Este timpul ca oamenii sa-si aminteasca faptul ca in aceasta viata, din pacate, nimic nu este dat. Se castiga prin lupte si cu sacrificii.


Regia: James Franco
Actori: Nat Wolff, James Franco, Vincent D’Onofrio
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: