filme-online-banner

În ordinea dispariţiei – Kraftidioten (2014) Online Subtitrat


Alt titlu: In Order of Disappearance
Gen: Comedie, Crima, Thriller
Producator(i): Kim Fupz Aakeson
IMDB: 7.2
Regia: Hans Petter Moland
Actori: Stellan Skarsgård, Kristofer Hivju, Jakob Oftebro, Bruno Ganz


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În ordinea dispariţiei – Kraftidioten

Norvegia. Iarnă. Introvertitul Nils (Stellan Skarsgård) muncește din greu la volanul autoplugului său imens cu care deszăpezește continuu drumurile și trecătorile dintre munți, din zona înghețată în care locuiește. Tocmai a fost numit cetățean de onoare al orașului, când află că fiul său a murit de supradoză de heroină. Nils refuză să creadă versiunea oficială și pornește în căutarea celor despre care se bănuiește că ar fi asasinii fiului său.

În scurt timp devine un fel de justițiar din umbră, un erou necunoscut a cărui identitate nu o bănuiește nimeni. O comedie neagră plină de imagini impresionante, peisaje hibernale superbe și o potretizare până la cel mai mic detaliu a mentalităților interlopilor suedezi, norvegieni și chiar a mafioților sârbi, reprezentați de boss-ul sârb jucat de actorul Bruno Ganz (Downfall, Unknown).

Filmul european este la mare inaltime prin acesta pelicula. Mi-a placut scenariul, felul in care au jucat actorii, totul. O poveste cu gangsteri intretesuta cu discutii filosofice/sociale despre orientari politice amestecata cu umor negru. Cei ce v-ati plictisit de filmele americane puteti gusta un film plin de seva nordica.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: