filme-online-banner

În pielea lor – In Their Skin (2012) film online subtitrat

Regia: Jeremy Power Regimbal
Actori: Selma Blair, Joshua Close, James D’Arcy
Anul: 2012
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 97 minute
IMDB: 5.3

O viguros thriller acasă-invazie, “În pielea lor” are oase narative care le-am văzut cu siguranță înainte, care poartă, probabil, cel mai apropiat asemănarea a două versiuni Michael Haneke lui de “Funny Games”. Cu toate acestea, în același premisa simpla atinge impact complet înfiorător aici fără ceda emoții gen ieftine sau rece abstracție Arthouse. În timp ce este puțin probabil să facă o pata mare teatral debutul regizoral terenului Jeremy putere Regimbal lui, pic recent redenumit, care a vizitat festivaluri la inceputul acestui an ca “Reproduceri,” ar trebui să atragă suficient de preaviz favorabil pentru a face bine în vânzări format acasă în diferite piețe.

O scurtă prolog “În pielea lor” prezinta familia Hughes în criză, stând într-un coridor de spital așteaptă vestea proastă despre cel mai tanar membru al său. Șase luni mai târziu, mama Mary (Selma Blair) rămâne scufundat în depresiunea declanșată de moartea accidentală fiicei sale, în timp ce tatăl Mark (Josh Close, care scenariu), a răspuns prin îngropare față în muncă. Mariajul lor este pe gheață subțire, astfel încât împreună cu fiul lor elastic în vârstă de 8 ani, Brendon (Quinn Lord), ei a lua un cap începe în sezonul de vară de obicei, la rubrica lor de mult timp de vacanta pădure acasă pentru a putea odihnă, relaxare și de sine -repair.

Foarte devreme în dimineața următoare, cu toate acestea, restul lor este întreruptă de intruși în curtea lor – noi vecini, sau astfel încât “Zachowskis” cererea. Insistent Bobby (James D’Arcy) și soția sa ciudat copil, Jane (Rachel Miner), au un fiu, Jared (Alex Ferris), cine e presupune vârsta Brendon lui, deși el pare mai mulți ani mai în vârstă. Au luat decizia de ciudat să salut Hugheses cu un cadou de lemn de foc, o primă întâlnire ciudat care se termină cu Zachowskis invita, în esență, se din nou după-amiaza aceea in filmul “În pielea lor”.