filme-online-banner

In Your Eyes (2014) film online subtitrat

Gen: Romantic, SF
Producator(i): Joss Whedon
IMDB: 7.1
Regia: Brin Hill
Actori: Michael Stahl-David, Zoe Kazan, Jennifer Grey, Nikki Reed

Filmul In Your Eyes se deschide cu un tânăr Rebecca Porter cale de a merge săniuș în New Hampshire, în timp ce în întreaga țară, în New Mexico, un tânăr Dylan Kershaw este la școală, cu un grup de prieteni lui. Dintr-o data, chiar fără să știe ce se întâmplă sau de ce, Dylan este capabil de a experimenta tot ceea ce experiențe Rebecca, iar la momentul exact ca Rebecca blochează sania ei, făcând-o în stare de inconștiență, Dylan este aruncat de la birou și este knock-out rece. Douăzeci de ani mai târziu in filmul In Your Eyes, Rebecca (Zoe Kazan) este căsătorit cu un medic de succes, Phillip Porter (Marcu Feuerstein), în timp ce Dylan (Stahl-David Michael) a ajuns recent din închisoare. Într-o noapte, Rebecca participă la o petrecere cu soțul ei, și Dylan este la un bar local încearcă să stea departe de necazuri. Cu toate acestea, un om care ar fi jucat biliard cu mai devreme îl lovește pe spate cu un băț piscină. Impactul aruncă Rebecca pe podea, pe care ea nu poate explica la gazdă al partidului cina, și duce la soțul ei Pedepsindu ei pentru comportamentul ei in In Your Eyes.

A doua zi, Dylan și Becky conectați din nou și au învățat că, dacă vorbesc cu voce tare se se pot auzi unul pe altul, ei pot vedea ceea ce celălalt se uita la, si sa se simta ceea ce cealaltă se simte. Acestea stabilesc că acestea nu sunt doar născociri ale imaginației lor, și ei sunt într-adevăr oameni reale. Ei au stabilit un timp de întâlnire pentru a vorbi mai târziu în acea noapte, și ei încep încet să se cunoască unul pe altul prin mai multe scene în care vorbesc, in filmul In Your Eyes, arată reciproc împrejurimile lor, împărtășesc visele lor și experiențe comune, în cele din urmă pas cu pas in fata oglinzi pentru o introducere vizuală.

De-a lungul experiențele lor din In Your Eyes (colector de fonduri Becky, data lui Dylan, etc.) cresc aproape. Becky își dă seama că Dylan este în dragoste cu ea și ea însăși este în scădere în dragoste cu el, așa că încearcă să rupă comunicare, spre disperarea lor. În același timp, circumstanțele sunt de închidere de pe ambele dintre ele. Soțul lui Becky simte ea a crescut de la distanță de la el, și el este nedumerit și deranjat de comportamentul ei ciudat le-a văzut, atunci când ea a fost în contact mental cu Dylan. Unul dintre prietenii ei, gândindu-se că Becky este fie o aventură sau este cracare în sus, aduce suspiciunile ei la el, iar el și un coleg medicale au ei cu forța instituționalizată. Dylan, pe de altă parte, își pierde lui de locuri de muncă post-închisoare care lucrează în o spălătorie auto atunci când clienții-l vadă aparent vorbesc cu el însuși ca și cum el ar nebun, atunci când, de fapt, el vorbea cu Becky. În același timp, în timp ce el încearcă să facă o pauză de curat din trecutul lui criminal, el este amenințat de două cunoștințe de mult timp penale încearcă să-l presiune în folosind abilitățile sale ca un hoț pentru a le ajuta să se angajeze un jaf mare in In Your Eyes.

Mai târziu, in In Your Eyes Dylan consideră că Becky este în pericol și el încalcă eliberarea condiționată de furat un camion pentru a ajunge la aeroport și lăsând statului fără permisiune, a lua un avion spre New Hampshire pentru a salva Becky de la instituția mental. Imposibil sa inchiriati o masina de la aeroport, Dylan fură unul. În timp ce ea îl conduce telepatic asupra a ceea ce pentru el drumuri necunoscute între aeroport și instituția, el foloseste inteligenta lui penale pentru a ghida Becky prin scape din facilitatea, inclusiv alegerea unui sistem de blocare pe o ușă. Becky evită detectare până la atingerea ușa din față, în cazul în care ea conduce în soțul ei și, ulterior, l-pumn în față înainte de a fugit instalația, în timp ce Dylan este urmărit de mai multe masini de politie. Amândoi reușesc să scape urmăritorii lor și sfârșesc pe jos difuzate prin pădure spre un tren. Ei rula alături de tren în mișcare din părți opuse ale pistei și de a gestiona pentru a urca în mașină o cutie goală, în cazul în care se unesc în cele din urmă în persoană.