filme-online-banner

Indianul din dulap – The Indian in the Cupboard (1995) film online subtitrat

Regia: Frank Oz
Actori: Hal Scardino, Litefoot, Lindsay Crouse
Anul: 1995
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Durata: 96 minute
IMDB: 5.9

Există un cuvânt pentru “Indianul din dulap” și că cuvânt este “înfiorător.” Filmul este despre un băiețel cu un cabinet magie care se transformă jucarii de plastic in om reale, vii, care sunt 2 sau 3 inci de înaltă, și pune băiatul în poziția de Dumnezeu ca a fi în controlul complet al lumilor lor și soarta lor. Acest lucru este, desigur, fantezia spatele tuturor păpuși și soldați de jucărie și alte asemenea: în imaginația unui copil, mica cifra este în viață, ca oricine care a auzit o fetiță să vorbesc cu Barbie poate depune mărturie. Dar prin real fantezie, filmul dezlănțuie tot felul de considerații nu se face într-adevăr cu, și materialul marginile mai aproape de groază decât probabil în care intenționează.

Numele băiatului este Omri (Hal Scardino), și el trăiește într-o casă din Manhattan cu familia sa. Pentru un cadou de ziua, el a dat un dulap vechi din lemn. Mai târziu, prietenul său Patrick (Rishi Bhat) îi dă un mic plastic indian. Mama lui constata o cheie care se potrivește la ușa dulap. El pune indianul în dulap, incuie usa, si se duce la culcare – doar pentru a auzi sunetele înăbușite din interiorul dulap. El se deschide din nou, și este uimit să constate că cifra de plastic a venit în viață, și este un mic, speriat puțin uman, sprijinit într-un colț, strigând sfidător.

Secretul dulapului este că, în legătură cu tasta norocos, se transformă în carne plastic viu. Puștiul este încântat de această descoperire, și este în curând de vorbă cu Indianul din dulap, numit Little Bear (Litefoot), care a fost smuls din anul 1761, și vorbește limba engleză pentru că a întâlnit coloniști englezi. La început, el crede că copilul este Marele Spirit, dar până la urmă, ei înțeleg ce sa întâmplat, cu toate că nu cu la fel de mult șoc și neîncredere în timp ce s-ar putea aștepta.