filme-online-banner

Îndrăgostiți – Stuck in Love (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Josh Boone
Actori: Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins
An: 2012
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Îndrăgostiți – Stuck in Love (2012)

Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt.

Samantha, fiica cea mare a familiei Borgens, este studentă la Facultatea de Litere și este curtată asiduu de colegul ei Lou, în vreme ce Rusty, fratele adolescent al Samanthei, experimentează fiorii primei iubiri cu o colegă de clasă pe nume Kate. Pe parcursul unui an tumultuos, componenții disfuncționalei familii Borgens depun eforturi pentru a se redescoperi unii pe alții și pentru a-și pune ordine în viețile sentimentale, iar vechile și noile aventuri romantice în care sunt absorbiți sunt tratate cu o doză zdravănă de umor.

Ce am inteles eu din filmul asta…? In primul rand, faptul ca sunt total depasit ,de adolescentii din ziua de azi…si ca avand doua fete, trebuie sa imi fac un update, rapid, daca nu vreau sa pierd legatura cu ele peste cativa ani.

Mi-a placut filmul, chiar daca in mare este cu si despre adolescenti. In alta ordine de idei… filmele acestea, prezinta o societate permisivita, toleranta…deschisa la nou. Te face sa te intrebi daca societatea noastra e inchistata in prejudecati…. Eu nu cred ca voi putea sa imi cresc copiii in stilul asta liberal….Cati dintre noi si-ar mai vrea sotiile inapoi, dupa ce le-au prins cu altii.