homepage-ptt

Înregistrare – [Rec] (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Jaume Balagueró, Paco Plaza
Actori: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge-Yamam Serrano
An: 2007
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înregistrare – [Rec]

[Rec] online subtitrat, regizat la patru maini de Paco Plaza si Jaume Balaguero (Fragile) se concentreaza pe o realizatoare de emisiuni TV care face un reportaj intr-o statie de pompieri. Totul scapa de sub control cand acestia sunt chemati sa salveze o batrana, prinsa in capcana in propriul domiciliu. Insotit de jurnalista, grupul de pompieri ajunge la adresa precizata, unde vor descoperi cu totii ca in misteriosul edificiu s-a petrecut ceva oribil. Incepe astfel o confruntare pe viata si pe moarte…

Din cand in cand (in ultima vreme; fOARte rar); mai apare cate un horror care te zdruncina serios ca Înregistrare online subtitrat; emotional; epidermic si subcutanat 😛 Si surpriza; ele nu mai provin de la Hollywood; ci din Europa sau Asia. Filmul celor doi tineri regizori catalani e o cursa care incepe aproape nasparliu (“La ce film m-ai adus; mai?”) si continua hurducat; ca sa se termine incredibil de tensionat (ultimele 10 minute ale filmului le-am vazut cu genunchii la gura).

Ma rog; Plaza si Balaguero se bazeaza mult pe efecte sonore; socuri viscerale si shakycam; insa MODUL in care imbina; prelucreaza; monteaza si fac mizanscena; face toti banii. O experienta chiar traumatizanta (mai ales la HiDef Cinema) pentru cei mai usor impresionabili. Pentru ceilalti; un regal fioros; de neuitat.