filme-online-banner

Instinct sălbatic – Naked Fear (2007) film online subtitrat

Regia: Thom E. Eberhardt
Actori: Arron Shiver, Danielle De Luca, Sonja Runar, Kalila Ceccarelli, Mel MacKaron
Anul: 2007
Gen: Thriller, Groaza
IMDB: 5.3/10 din 1093 voturi

Ok, asa ca poate remorca nu este cel mai bun lucru pentru a arăta atunci când încearcă să convingă pe cineva să dea acest film Instinct sălbatic o lovitură. Se pare mai mult succes la manifestare off capcanele cu buget redus film Instinct sălbatic care aproape ma făcut opri.
Dar crede-mă când spun că picior sigur filmului Instinct sălbatic devine în cele din urmă mai mult de echilibru, iau ritmul undeva în jurul valorii de punctul de mijloc. Asta e atunci când eroina noastră plumb este eliberat,-cap la cap nekkid, în pustie din Alaska, și FEAR NAKED magic se transformă într-un thriller cu buget redus destul de decent chiar înainte eyes- și nu doar din cauza fundul De Luca, în fine ca aceasta este.
E doar o rușine în prima jumătate a FEAR NAKED este doar atât de îngrozitor și umplute la branhii cu acțiune oribil. Eberhardt durează prea mult pentru a introduce toate personajele în timp ce ne ajunge la pese unele larg prost, iar deciziile ei prost. Ea dovedit a fi destul de inventivi, mic o naivitate oraș fiind cauza ei obtinerea încurcată într-un costum de stripare umbrite, asa ca a fost prea greu pentru a cumpara că ea era doar aia de prost. Oamenii de joc Stivuitoare ei nu fac o treabă bună de a vinde aceasta, fie, nu vine off ca pericol sau prezentarea orice formă de adevărat pericol care ar lăsa să cred numai opțiunea personajul De Luca a ieși din situația ei implicați suge sculele bărbați în alei .
Pentru a adăuga la aceasta, dialogul greoaie este livrat astfel dur ca am aproape că oprit sa testeze capacitățile bideu noul meu cap de dus detasabil, a convins am fost pacalit vizionarea unui film versiune Lifetime a jocului cel mai periculos. Dar eu nu pot minți, am auzit De Luca petrece o bună parte a filmului Instinct sălbatic, în costum ziua ei de naștere, iar eu poate fi descris ca o mulțime de lucruri, dar un om care trece până șansa să se uite la femei frumoase goale nu este unul din ei.