filme-online-banner

Întâlnire explozivă – Knight and Day (2010) film online subtitrat

Regia: James Mangold
Actori: Tom Cruise, Cameron Diaz, Falk Hentschel, Rich Manley, Viola Davis
Anul: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Romantic
Durata: 109 minute
IMDB: 6.3/10 din 85702 voturi

“Întâlnire explozivă” aspiră la farmecul lumina unei acțiuni comedie romantica ca “Charade” sau “Romancing Piatra”, dar va veni mai aproape, dacă apelat pe acțiune neobosit. Partea dragoste subînțelege după o Meet Cute contrived într-un aeroport, și comedia pare să genereze în mod natural între Tom Cruise și Cameron Diaz. Dar de ce atât de multe filme de vara pare obligatoriu să ne provoca cu CGI nejustificată? Aș sorta mai degrabă vedea Diaz și Cruise în scene de acțiune pe o scară umană, mai degrabă decât să-l frecat în care pentru lungi, acestea sunt, în esență, înlocuit de animație.

Au publicul de vară a fost atât de bătut cu putere de efecte speciale care au nevoie de zgomot și efecte vizuale fragmentate să dețină interesul lor? Este încă posibil să se bucure de o poveste desfășurare cu farmec și spirit? Câte mitraliere ai nevoie într-o comedie romantică? Dacă aveți stele carismatice precum Cruise și Diaz și un director A-List, nu trebuie să speculative pariurile?

Filmul Întâlnire explozivă este distractiv, dar ar fi putut fi mai bine. Directorul este James Mangold, a cărui precedent două filme au fost “Walk the Line” și “3:10 to Yuma.” Am o bănuială a existat un proiect timpurie a script Patrick O’Neill, care a fost mai mult în Cary Grant tradiția rom-com, apoi cineva a decis efectele a trebuit să fie conectata la. Din anunțurile, ați putea obține ideea aceasta este un film Michael Bay.