filme-online-banner

Întoarcerea inspectorului Harry – Sudden Impact (1983) film online subtitrat

Regia: Clint Eastwood
Actori: Clint Eastwood, Audrie Neenan, Joe Bellan, Pat Hingle, Wendell Wellman
Anul: 1983
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 117 minute
IMDB: 6.5/10 din 18969 voturi

Cele mai multe din ceea ce auzi despre arta pop și cultura pop este hype pur. Dar vine un moment despre jumătatea “Întoarcerea inspectorului Harry”, noul film Harry murdare, atunci când îți dai seama că Harry a realizat un fel de statut pop legitime, ca cea mai pură distilarea în filmele de spiritul de răzbunare. Pentru toate aceste filme de cowboy-am văzut în tinerețea noastră, toți cei TV western și drame de politie si filmele Întoarcerea inspectorului Harry de război, murdare Harry a adus o mare simplificare: Un om mare, un pistol mare, un tip rău și justiție instant.

Am învățat devreme pentru a ridica moralul atunci cand John Wayne împușcat băieții răi. Am răsuflat ușurat în Cavaleria a apărut, sau yankeii, sau SWAT echipa. Ce murdar Harry filme Eastwood facem este foarte simplu. Ele reduc timpul de ecran între aceste noroc la minimul absolut.

“Întoarcerea inspectorului Harry” este un film murdar Harry cu doar părțile bune rămase în. Toate lucrurile lent, cum ar fi caracterul, motivația, atmosfera și complot, a fost comparație cu exact minimul necesar de a organiza împreună violența. Acest film a fost editat cu economia de 30 de secunde comerciale. Ca urmare, este o imagine mare audiență. Nu e plauzibil, nu prea are sens, are un personaj negativ de carton și, de altfel, un erou care există mai mult ca un set de funcții (rânjet, lupta, Chase, ucide) decât ca o ființă umană. Dar nici unul dintre acestea sunt obiecții valabile.

“Întoarcerea inspectorului Harry” este mai mult ca un videoclip; ea constă numai din setari si recompense, scenele sale mari sunt de sine stătătoare, este plin de energie cinetică, și are o atentie de scurta durata. Că ultima este foarte important, pentru că dacă cineva a fost într-adevăr ține evidența a ceea ce face Callahan în acest film, Harry ar fi eliminate de pe străzile după uciderea lui treilea sau al patrulea. Filmele murdar Harry sunt plac desenele animate Roadrunner; moment un organism este mort, el este uitat, și nimeni nu stă în jurul valorii de a dispune de cadavre.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: