filme-online-banner

Iubire adevărată – All the Real Girls (2003) film online subtitrat

Regia: David Gordon Green
Actori: Zooey Deschanel, Paul Schneider, Patricia Clarkson
Anul: 2003
Gen: Drama, Romantic
Durata: 108 minute
IMDB: 6.9/10 din 7318 voturi

Ne place să fie în dragoste pentru că ne permite să se simtă idealistă despre noi înșine. Cealaltă persoană înnobilează, inspiră, răscumpără. Iubitor nostru merită persoana cea mai minunată viață, și că persoana este noi înșine. Paul (Paul Schneider), eroul “Iubire adevărată,” a petrecut său tânăr bărbăția sex cu orice fată care ar avea sex cu el și unii, care au fost inca de luare de până mintea lor, dar atunci când el se întâlnește Noel el doesnt ‘ vreau să grăbesc lucrurile. El vrea să aștepte, pentru că de data aceasta este special.

Noel (Zooey Deschanel), care și-a petrecut ultimii ani în internat de fete, este nebun în dragoste cu el și este o fecioară. Ea este de 18, o vârstă când toate hormonii din corpul nostru forma rândurile și se arunca împotriva meterezele inhibițiile noastre. Pe care le pot discuta aceste probleme cu idealismul romantic nu funcționează în totalitate ca un substitut.

“Iubire adevărată” al doilea film David Gordon Green, este prea subtil și perceptive, și știe prea multe despre natura umană, pentru a trata lipsa lor de sincronicitate sexuale ca și cum ar furnizează un complot. Un alt tip de film ar fi cu totul despre dacă au sex. Dar Green, care se simte cu duioșie pentru personajele sale vulnerabile, ii pasa mai puțin despre sex decat despre sentimentele și idealism tineresc sălbatice. El vine din Carolina de Nord, a statului în care tânărul Thomas Wolfe prowled dată campusul miezul nopții, astfel încât în ​​dragoste cu viața pe care a rostit capra salbatica plânge la lună.

Cele mai multe filme “Iubire adevărată” despre tineri dragoste banaliza și ieftini l. Factorii de decizie lor cinice nu au simțit dragostea adevărată în mai mulți ani, și bate joc de ea, probabil, din gelozie. Ei au găsit ceva amuzant în vârstă de 20 de ani, care încă nu realizează că este sortit să crească pentru a fi la fel de ros în care acestea sunt. Verde este de 27, destul de mare pentru a fi ros, dar el are un suflet de poet romantic. Wordsworth, la urma urmei, a fost de 36, atunci când a publicat