filme-online-banner

Iubirea Mamei – Flutter (2014) film online subtitrat

Regia: Eric Hueber
Actori: Denise Lee, Denton Blane Everett, Charles Baker, Lindsay Pulsipher, Glenn Morshower
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 96 minute
IMDB: 5.9/10 din 183 voturi

Iubirea Mamei, regia Eric Hueber, se pregătește să facă premiera mondiala la categoria Texas Concurență la Dallas International Film Festival 2014 și ne prezice ca va fi o afacere mare pentru toate motivele corecte.
Iubirea Mamei este scris de Eric Hueber (scenariu, poveste) și Tony Franklin Jr. (povestea) cu o respect observatie licitație și este în general o piesă încă construit realist poetic care deține până la control. Fără a da prea mult departe filmul urmează Jolynn (Lindsay Pulsipher), ca ea se lupta pentru a ridica Johnathan (Johnathan Huth Jr.) pe cont propriu pentru că soțul și tatăl lui David (Jesse Plemons) a decis să pornim la drum și îndeplini visele muzicieni. Muzica lui este foarte foarte bun. Cu toate acestea … cineva care a datat vreodată un muzician sau aspirat să fie unul știe că visul muzician este un rând de greu și de multe ori nici un ban pentru a sapa.
Acest film Iubirea Mamei victorii pe mai multe fronturi, cum ar fi scorul, coloană sonoră și script-ul, dar mai ales de turnare și locație. Totul arata si se simte ca TX, acordat un aspect al vietii este reprezentat în acest film și știm cu toții că TX este imens atât, desigur, peisajului și povestea va tinde să se schimbe în funcție de locație și de subiect, ci pentru ceea ce Hueber a pus împreună acest lucru se simte autentic. Am căzut mai mult în dragoste cu mama și fiul ca un duo ca fiecare cadru progresat. Aceasta este, fără îndoială, povestea lor de dragoste. Pentru a fi sigur, există frustrari emotionale pentru a fi avut cu ambele personaje, dar aceste frustrari servesc pentru a vă trage intr-o îmbrățișare neliniștit care te ține de cald chiar și atunci când anumite momente din istoria s-ar putea rula tine rece.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: