filme-online-banner

Jaful Perfect 2 – Now You See Me 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jon M. Chu
Actori: Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jaful Perfect 2 – Now You See Me 2

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2. Cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie. Echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Prestatiile actorilor sunt de remarcat. Michael Caine şi Morgan Freeman naturali ca in mai toate rolurile lor. Woody Harrelson e fantastic in cele doua roluri! Jesse Eisenberg, eternul tocilar al filmului american, fara carlionti, face un rol captivant pentru mine cel putin. Daniel Radcliffe a fost o surpriza (nu ma uit niciodata la trailere si nu citesc cronici inainte de a vedea filmul) dar inca e stangaci! Filmul per ansamblu e ametitor, zgomotos si obositor. M-au tinut in fata ecranului personajele!

Față de prima parte, această a doua parte e ușor diferită. Nu mai mizează atât de mult pe magie, în sine, cât pe acțiunea din jurul ei – altfel bine dozată şi construită. Magia rămâne doar un pretext pentru veșnica luptă a binelui contra răului. Ca să fiu sincer, mi-aş fi dorit măcar o dezvăluire pentru una din magii… 🙂 Personal, am perceput subiectul ușor stufos, prea elaborat pentru obținerea unei anumite reacţii de la spectator. Avem de a face, însă, cu o serie de efecte speciale remarcabile şi un joc actoricesc de ansamblu care, fără să exceleze, te conduce spre ideea de la finalul filmului.