filme-online-banner

Jimi – All Is by My Side (2013) film online subtitrat

Regia: John Ridley
Actori: Hayley Atwell, Burn Gorman, Imogen Poots, Ruth Negga, Joe Doyle
Anul: 2013
Gen: Biografie, Drama, Muzical
Durata: 118 minute
IMDB: 5.6/10 din 2015 voturi

Nimeni – nu albi, negri, nici fratii spațiu – poate auzi Jimi în filmul agitat scenaristul / regizorul John Ridley despre chitaristul de rock mercurial. Hendrix imobil nu a fost consultată, astfel melodiile sale rămâne blocat în seif. În locul lor sunt montaj și feedback-ul, cross-dialog, distorsiune și de acoperire ciudat versiune (Muddy Waters, Dylan, Beatles). Rezultatul este un film imprevizibil, o aproximare dificilă a unui film biografic. Dar oferă o experiență Jimi Hendrix cumva mai bogate pentru sidelining om și subminarea muzica lui.
Hendrix (o impresie impecabila de Outkast lui André Benjamin) este urmărit de două femei care – printr-un amestec de iubire, persistența și intimidare drept-up – au ajutat Jimi sparge Marea Britanie. Linda Keith (Imogen Poots) a fost un model de cândva care obosit de a fi doar prietena Keith Richards “. Ea ar locului Hendrix joacă în Cheetah bar din New York, el introduce la acid, și în cele din urmă cârlig-l cu Chas Chandler (Andrew Buckley) – fostul basist Animale care va deveni manager de experienta. Hayley Atwell joacă Kathy Etchingham, prietena pe termen lung al cărui rol în relația lor furtunoasa prevăzut inspiratie pentru mai multe clasice Hendrix. Ambii actori sunt remarcabile, dar performanța Poots este ei cel mai bun de până acum. Ea joacă Keith cunoașterea și obosit, bătut de oboseala de a iubi pe cineva, dar nu-l înțelege.
Ridley, care a scris și scenariul pentru Toronto Steve McQueen a lovit 12 ani de sclavie, ia plăcere în amplificarea această idee de Hendrix ca enigmă. Jimi este plin de vorbire liber pe aventura psihic. El începe de pe iubirii universale. Apoi reducerile conversație și se înlocuiește la mijlocul Bobotează cu imagini de la Coronation Street, fotografii de mulțimi care protestau împotriva uciderii Kelso Cochrane, o trupa armata Sally, o fotografie a tatălui lui Jimi, o lovitură de Lună. Ea are Hendrix ca un om de ori, care a fost uneori orb la ei.