filme-online-banner

Joc de culise – The Player (1992) film online subtitrat

Regia: Robert Altman
Actori: Tim Robbins, Greta Scacchi, Fred Ward
Anul: 1992
Gen: Comedie, Drama
Durata: 124 minute
IMDB: 7.7/10 din 29919 voturi

Ar fi greu de descris de locuri de muncă Griffin Mill în termeni care ar face sens pentru oricine care a avut de a lucra pentru o viață. E un vice-presedinte la un studio de film, care îl plătește sume enorme de bani pentru a asculta oamenii descrie filme cu el. Când aude un pas îi place, el de-a lungul trece. El nu are autoritatea de a da un “du-te” se semnal, și totuși pentru cei care l-au rog să aprobe scenarii lor, el are o autoritate negativă terifiant. El le poate transforma în jos. Griffin începe obtinerea cărți poștale anonime de la un scriitor care spune el este de gând să-l omoare. Crima lui Griffin: El a spus că va suna scriitorul spate, și el niciodată nu a făcut.

Robert Altman “Joc de culise”, care spune povestea Griffin, cu o bucurie sardonic rece, este un film despre astăzi Hollywood – hilar și lipsit de inimă în aproximativ egală măsură, și de multe ori în același timp. Este vorba despre o industrie care este condus ca un baiat școală exclusiv bogat, unde toți copiii sunt rasfatati si cele mai multe dintre ele au ajuns aici pentru că nimeni altcineva nu le-ar putea suporta. Griffin este capabil de a umili un chelner care îi aduce apa minerala greșit. El este capabil de crimă. El nu este capabil de a face un film, dar daca un film va fi făcut, trebuie să se desprindă de el mai întâi.

Acest lucru este un material Altman știe din interior și exterior. El a deținut Hollywood în anii 1970, atunci când filmele sale, cum ar fi “MASH”, “McCabe & Mrs. Miller” și “Nashville” au fost opera mai îndrăzneț în oraș. Hollywood l-au aruncat în întunericul de afară în anii 1980, atunci când viziunea sa eclectică nu se potrivesc cu filmele făcute de studii de marketing. Acum, el este din nou în răzbunare glorios, cu un film care nu este pur și simplu despre Hollywood, ci despre felul în care trăim acum, în care executivii de top de multe industrii sunt tăiate din activitatea reală a angajaților lor, și există într-un rarefiat atmosferă de concurență greedy unul cu altul in “Joc de culise”.