filme-online-banner

Jocul de cărţi – The Scopone Game (1972) film online subtitrat

Alt titlu: Lo scopone scientifico
Regia: Luigi Comencini
Actori: Alberto Sordi, Silvana Mangano, Alfredo Capri, Leonardo Pantaleo, Alberto Sordi, Silvana Mangano, Bette Davis
Anul: 1972
Gen: Comedie, Drama
Durata: 113 minute
IMDB: 7.9

Banii nu cumpara fericirea Jocul de cărţi – The Scopone Game. Cu toate acestea, se află în centrul de dorință în acest umplutură cimbru, de ieșire de la data la cinci ani, cu întârziere în Franța. Mai degrabă decât să inițieze noi reguli ascuțite care cele patru personaje principale se angajeze noapte de noapte, director Luigi Comencini acolo stă portretul bătător la ochi de societate italiană a la începutul anilor 1970 Spre deosebire de lui Ugly contemporan, murdar și Bad Ettore Scola, care sa scufundat fără nici o reținere în adancituri și excesele caricatura, acest film Jocul de cărţi – The Scopone Game va menține pricepere dihotomia între oameni de mai sus, vila și ceremonia de ipocrit, și cele de mai jos, care privesc cu oarecare gelozie prin gard care separă fericirea de material la celălalt capăt al spectrului economic.

Un umor coroziv domnește pe tonul vechi Money. Ea ne permite să nu ne muta prea multe obstacole care cuplul trebuie să colecteze ghinionist înainte de a putea pretinde pentru o noapte între viață și moarte, între victorie și înfrângere, bogăție și, prin urmare, alpinism socială, care se ridică de la mahala lor. Cele câteva ploys frumoase elaborate, acestea sunt distruse fără vină din întâmplare sau de soarta crudă care vrea această casă câștigă întotdeauna, făcând astfel vechile pomana dau în fiecare noapte partenerii săi, până când se joacă cu banii lor proprii. Dar starea mizerabilă de Peppino și Antonia – Jocul de cărţi – The Scopone Game – să nu mai vorbim cârd de gâște lor de copii, lucrători timpurii – hrănește îndeaproape mediul lor, oferindu-le în același timp o ștampilă de autenticitate care se distinge în mod clar escroci mici, jefuit părți un mod necinstit de vechi. Deși lucrează pentru binele propriilor familii, solidaritatea între săraci ca ei să fie un simbol al luptei de clasă, a Avengers de nedreptate care miliardarul și averea inflict disproporționate în raport cu comunitatea fără the-penny.

De asemenea, comedie Jocul de cărţi – The Scopone Game mischievously de amuzant, care este, ar fi puțin mai mult decât o satiră în italiană, epoca de aur a cinematografiei italiene în anii 1970, fără participarea a doi giganți americani, Joseph Cotten și mai ales Bette Davis . În timp ce rolul în sine depunere necondiționată primele personifică de a iubi, prin bani, că Peppino și Antonia știu încă rezista, datorită pragmatismul lor socială, în al doilea rând strălucește în interpretarea care coexista partea lumesc și generos al caracterului cu fața urâtă, marcat de avariție chiar lăsa viața ei.