filme-online-banner

Jocuri la nivel înalt – State of Play (2009) film online subtitrat

Regia: Kevin Macdonald
Actori: David Harbour, Rachel McAdams, Michael Berresse, Viola Davis, Harry Lennix
Anul: 2009
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 127 minute
IMDB: 7.2/10 din 74387 voturi

“Jocuri la nivel înalt” este un thriller inteligent, ingenios stabilit în sălile Congresului și sala de orașul de un ziar nu spre deosebire de Washington Post. Este, de asemenea, un film politic; ticălos de o societate de umbră care contractele cu guvernul pentru taxele de securitate și mercenari din Irak. Numele este PointCorp. Cred Blackwater. Dacă o tinuta de genul asta ar ucide pentru închiriere, complot întreabă, de asemenea, ar ucide pentru a proteja profiturile?

Aici este Russell Crowe joacă un reporter de investigație as pentru “The Washington Globe.” Toate polițiștii și majoritatea oamenilor de pe Capitol Hill par să-l cunosc; el este unul dintre acei ziariști instinctive care conectează puncte atât de repede încât un film 127 de minute poate fi extras dintr-o miniserie BBC de șase ore in Jocuri la nivel înalt. Acest lucru ține-l așa ocupat că are puțin timp pentru îngrijire, și nu pare să se spele vreodată părul deșirat.

Crowe pășit în rolul după Brad Pitt a renuntat. Pitt, bănuiesc, ar fi aratat mult mai curat-cut, dar nu ar fi fost la fel de interesant ca și Crowe in acest rol ca Cal McAffrey, un erou Scruffy într-un film ziar care este foarte constient de criză care afectează ziare. El devine parte dintr-o echipa care implica nu doi reporteri cu experiență, la fel ca în “Toți oamenii președintelui”, dar Della (Rachel McAdams), unul dintre bloggeri curajos ziarului in Jocuri la nivel înalt. El încearcă să-i învețe ceva înțelepciune ziare vechi, cum ar fi: Dacă par a fi pe marginea descoperirea unui scandal politic enorm, nu sufla acoperirea prin grăbea online, cu doua-bit bârfă.