filme-online-banner

Jocurile foamei: Sfidarea – The Hunger Games: Catching Fire (2013) Film Online Subtitrat in Romana


Katniss si Peeta au castigat impreuna sangeroasele Jocuri ale Foamei, sfidand pentru prima data in istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniti in Districtul 12 in filmul Jocurile foamei: Sfidarea – The Hunger Games: Catching Fire, spera sa traiasca in pace. Dupa toate obstacolele peste care au trecut, au castigat o viata sigura si decenta pentru familile lor.

Dar in timp ce Katniss si Peeta sunt fortati sa faca Turul Invingatorilor, apar zvonuri cu privire la o revolta printre locuitorii districtelor. In ochii conducatorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Daca nu vor reusi sa convinga natiunea Panemului ca sunt in continuare indragostiti nebuneste, consecintele ar putea fi dezastruoase.

Actiunea ramane in continuare interesanta, in ciuda lipsei de imaginatie a scenaristilor, dar exista un balans inegal intre secvente, unele fiind lungite, altele scurtate, iar finalul retezat din topor pentru a face publicul sa astepte cu nerabdare o continuare. Jocurile foamei: Sfidarea – The Hunger Games: Catching Fire mi s-a parut inferior primului film, neindeplinind asteptarilor celor care doreau sa vada idei noi si nu acelasi gen de actiune.


Gen: Actiune, Aventura, Mister
IMDB: 7.5
Regia: Francis Lawrence
Actori: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare