homepage-ptt

Justiție la limita legii – The Sweeney (2012) Online Subtitrat


Regia: Nick Love
Actori: Ray Winstone, Plan B, Hayley Atwell
An: 2012
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Justiție la limita legii – The Sweeney (2012)

Legendarul detectiv Jack Regan (Ray Winstone) și partenerul său loial, George Carter (Ben Drew) fac un cuplu de polițiști care luptă împotriva criminalității cu metode de școală veche.

Înarmați și periculoși, membrii Brigăzii „Zburătoare” au felul lor unic de a opera care dă fără excepție rezultate. Când sunt anunțați de jaful asupra unei bănci, iar vechiul dușman al lui Regan scoate din nou capul în lumea interlopă din Londra, detectivul va face orice ca să rezolve situația, chiar dacă asta înseamnă să nesocotească ordinele de la șeful său, Guv (Damian Lewis), un tip cu care nu se glumește.

JUSTIȚIE LA LIMITA LEGII este un thriller plin de adrenalină regizat de Nick Love (Outlaw) după un scenariu scris de John Hodge (Trainspotting); laureat cu BAFTA; și care are o distribuție care îi mai include și pe Hayley Atwell (Captain America) și Steven Mackintosh (Underworld: The Rise of the Lycans).

Inspirat de serialul de televiziune produs de ITV; cu titlul THE SWEENEY; filmul aduce pe marile ecrane o viziune modernă asupra membrilor brigăzii londoneze de poliție care poartă numele de “Flying Squad”.