homepage-ptt

Kill Command (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Comanda Ucide
Regia: Steven Gomez
Actori: Vanessa Kirby, Thure Lindhardt, David Ajala
Anul: 2016
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Kill Command (2016)

În viitorul apropiat, o echipa de soldați de elita este trimisa pe o insulă îndepărtată pentru antrenament, dar ei nu știu că comunicațiile sunt tăiate. Acestia sunt însoțiți de Mill, un programator misterios al carui creier este conectat la un calculator. Când ajung acolo descoperă că nu este o pregătire normală, deoarece devin ținta unui robo militar terifiant. Pușcașii marini vor trebui să supraviețuiască în timp ce încearca să descopere ce intenționează de fapt Mills.

Bun,decent, actiune, subiect cu roboti, comparabil ca si tema cu multe alte filme de gen. Vizionabil,usor si nu regretabil timpul pierdut. Ma bucur ca realizatorii au exclus o pitzipoanca care sa taie si sa spanzure de una singura tot.

P.S. Pentru cei care vor critica acest film,eu zic ca nici in 50 de ani regizorii,producatorii sau realizatorii romani nu ar fi in stare,capabili,putincioşi să facă un astfel de film. Pe scurt, nu ar putea sa se compare măcar cu un astfel de film. Subiecte de gen comunism,posttraume psihiatrice,dobitocism,manele asta da, de asta sunt capabili marii nostrii,ilustrii nostrii creatori români de film.