filme-online-banner

Kung Fury (2015) film online subtitrat

Regia: David Sandberg
Actori: Jorma Taccone, David Hasselhoff, Björn Gustafsson, David Sandberg, Steven Chew
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie
Durata: 30 minute
IMDB: 8.4/10 din 13231 voturi

În 1985, Miami-Dade County Police Department detectiv Kung furie și partenerul său Dragon prinde un ninja roșu într-o alee spate, dar Dragon este feliat în jumătate de ninja în timp ce Kung Fury este brusc lovit de fulger și mușcat de o cobra, dându-i extraordinar kung fu puteri care îi permit să învingă dușmanul său. A doua zi după ce a învins-o necinstiți mașină arcade robot, Kung Fury iese forța atunci când este atribuit partener cu Triceracop, temându-se că va pierde un alt partener în linia de datorie. Între timp, Adolf Hitler, aka “Kung Führer”, intra in calendarul și arme de la distanță pe șeful poliției și atacă incinta prin intermediul unui telefon mobil. Intenția de a răzbuna șeful, Kung Fury are bâzâit calculator Hackerman-l trimit inapoi in timp pentru a ucide pe Hitler în Germania nazistă. O eroare în sistem, cu toate acestea, îl trimite înapoi în epoca vikingilor. După Kung Fury întâlnește Viking Valkyries Barbarianna și Katana, zeul nordic Thor îl trimite la Germania nazistă pentru el să termine slujba.
La sosirea sa, Kung Fury tunde de unul singur pe sute de soldați naziști isi aptitudini kung fu, dar este împușcat de Hitler, folosind un pistol Gatling din interiorul podium său. Dintr-o data, Thor, Hackerman, Triceracop, Babes Viking, și o Tyrannosaurus hack în calendarul și ucide restul armatei naziste în timp ce piețele Tyrannosaurus off împotriva robotului lui Hitler Reichsadler. După ce a fost reînviat din nou în sănătate de Hackerman, Kung Fury oferă Hitler un upercut înainte Thor picături ciocanul pe liderul nazist și vulturul lui robot. Văzând misiunea sa ca îndeplinită, Kung Fury întoarce la cronologie lui.
Înapoi în 1985 Miami, Kung Fury lupte din nou și învinge mașină robotul arcade, dar observă o Swastika pe corpul robotului în timp ce Hitler și Reichsadler sa introduceti cronologie, promițând răzbunare pe Kung Fury.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: