filme-online-banner

La limita supraviețuirii – The Grey (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Joe Carnahan
Actori: Liam Neeson, Frank Grillo, Nonso Anozie, Jacob Blair, Lani Gelera, Joe Anderson, Dallas Roberts
Anul: 2012
Gen: Drama, Aventura, Actiune
Durata: 117 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review La limita supraviețuirii – The Grey (2011)

Întorcându-se spre casă, un grup de muncitori de la o rafinărie din Alaska, se prăbușesc cu avionul cu care traversau tundra și doar opt din ei supraviețuiesc. O haită de lupi fioroși, asemănători cu cei preistorici, în dimensiune și ferocitate, îi urmăresc pe supraviețuitorii accidentului aviatic.

Printre ei, John Ottway (Liam Neeson), cel care la rafinărie ține animalele sălbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori în timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se luptă cu răni grave și vremea necruțătoare, având la dispoziție doar câteva zile pentru a scăpa din iadul înghețat și de haita feroce. Oare va reuși? Sau poate a venit rândul lupilor să se răzbune… 

Rămaşi singuri şi fără apărare în pustiul de gheaţă din Alaska, un grup de petrolişti supravieţuitori ai unui accident aviatic trebuie să facă faţă atacurilor repetate ale unei haite de lupi ce încearcă să-şi apere teritoriul. Încetul cu încetul, grupul de petrolişti este decimat în ciuda încercărilor disperate de a supravieţui în acele condiţii vitrege.

Povestea de supravieţuire prezentată în “The Grey” poate fi asemănată cu uşurinţă cu cea a celor zece negri mititei, care devin tot mai puţini, pierind din diferite cauze. Şi totuşi, dincolo de previzibilitatea acţiunii, putem aprecia veridicitatea luptei pentru supravieţuire ce scoate la iveală adevăratele sentimente ale oamenilor precum frica de moarte şi neputinţa în faţa destinului crud. Frigul şi frica pătrunde tot mai mult în sufletele supravieţuitorilor, fiind transmise şi spectatorilor.