filme-online-banner

Lars si fata reala – Lars and the Real Girl (2007) film online subtitrat

Regia: Craig Gillespie
Actori: Billy Parrott, R.D. Reid, Emily Mortimer, Patricia Clarkson, Ryan Gosling
Anul: 2007
Gen: Comedie, Drama
Durata: 106 minute
IMDB: 7.4/10 din 69043 voturi

Cum faci un film ‘Lars si fata reala’ despre o păpușă dragoste de viață de dimensiuni, comandat prin intermediul internetului, într-o declarație de viață afirmarea de speranță? În “Lars și Real Girl,” o faci cu credință în natura umană, și cu o performanță de Ryan Gosling care spune lucruri care nu pot fi menționate. Și l-ai înconjura cu actori care exprimă bunătatea instinctivă arătăm celor iubim.

Gosling, care a jucat neo-naziști și procurori, acum joacă Lars Lindstrom, un om extrem de timid tânăr care pot sta abia atingere unui alt om. El funcționează în lume și are un loc de munca de birou, dar în seara, el stă singur într-o cabină în curtea din spate a casa familiei sale in Lars si fata reala. Mama sa a murit cu ani în urmă, tatăl lui depresive mai recent. Acum casa mare este ocupata de fratele său Gus (Paul Schneider) și de drept sora-in-gravide Karin (Emily Mortimer). Ea face afacerea ei să-l invite la cină, pentru a împărtăși viața lor, dar el îl imploră pe unul scuza lame după altul, și stă singur în întuneric.

Într-o zi un coleg de la birou, navigarea porno Internet, arată Lars o viață-size vinil dragoste papusa care poate fi personalizat pentru a caietului de sarcini. Câteva săptămâni mai târziu, o cutie de ambalare este livrat Lars, și în curând fratele și sora-in-lege sunt introduse pentru papusa.Lars si fata reala: Ea este, ei invata, numit Bianca. Ea este un misionar paraplegic, de sânge brazilian și daneză, și Lars-o ia peste tot în scaun cu rotile. El are o explicație pentru tot, inclusiv de ce nu vorbește sau să mănânce.