filme-online-banner

Leave No Trace (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Un tata pe nume Will (interpretat de Ben Foster) din filmul Leave No Trace online subtitrat, locuieste impreuna cu Tom, fiica sa de 13 ani (interpretata de Thomasin Harcourt McKenzie) in padure. Nu intr-o cabana, ci efectiv in padure, intr-un adapost improvizat. Se hranesc cu ce gasesc pe acolo si se descurca precum cititi in cartile despre supravietuire.

Fac de asemenea si exercitii de fuga in caz ca simt ca sunt descoperiti de catre autoritati. Din cand in cand, insa, mai merg si pana in oras pe la ceva ce pare a fi o organizatie pentru veterani; de unde Will primeste diverse chestii pe care mai apoi le vinde unui grup de veterani ce locuiesc si ei tot in padure. Cu banii astfel obtinuti, achizitioneaza una alta de la magazine.

In timpul unei astfel de vanzari, seful grupului de veterani din Leave No Trace online subtitrat il intreaba daca n-ar putea insista la doctor pentru mai multe medicamente; iar Will ii raspunde ca nu, caci “nu vreau sa fiu marcat”. Mai multe explicatii nu ni se dau.

Par a fi fericiti cu acest trai in filmul Leave No Trace. La un moment dat insa, pe cand fata culegea ceva prin padure, o zareste un individ care facea jogging. Ea se ascunde in speranta ca astfel respectivul va considera ca doar i s-a parut. Nu-i spune insa si tatalui, deci nu-si i-au masura de precautie de a-si muta mica tabara.


Regia: Debra Granik
Actori: Thomasin McKenzie, Ben Foster, Jeffery Rifflard
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: