filme-online-banner

Lovitura Secolului – Empire State (2013) Online Subtitrat


Regia: Dito Montiel
Actori: Nikki Reed, Shenae Grimes, Liam Hemsworth, Jerry Ferrara, Dwayne Johnson
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 94 minute
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lovitura Secolului – Empire State

Pentru că nu reușește să intre la Academia de Poliție, Chris Potamitis (Liam Hemsworth) se mulțumește cu o slujbă de gardian la Empire State, o companie de automobile blindate care transportă valori. Chris face greșeala de a-i povesti celui mai bun prieten al său care sunt hibele de securitate ale firmei și se trezește prins fără voie în cea mai mare spargere din istoria americană.

Pe măsură ce miza crește, cei doi trebuie să scape de experimentatul detectiv James Ransone (Dwayne Johnson). Dar și de mafia locală, furioasă că, pe teritoriul său. S-a dat o spargere fără permisiunea capilor.

Am absolut Vă garantez că lectura o liveblog de acest film Lovitura Secolului ar fi mult mai distractiv decât vizionarea filmului în sine. Liam Hemsworth poate fi ajuns noțiuni după Expendables 2. Dar orice empatie suportate de expediere sa rapidă în acest film Lovitura Secolului va fi revocată cu fermitate de către Empire State.

Aceasta este una dintre cele mai temeinic confuz filmele le-am văzut într-o lungă perioadă de timp. O piesa care se smoale ca o dramă, dar pare sa se supuna o criză de identitate douăzeci de minute de la sfârșitul. Si schimba direcția salbatic în direcția unui comic inexistent nuanță.