homepage-ptt

Luptatorul Muay Thai – Ong Bak (2003) Online Subtitrat


Regia: Prachya Pinkaew
Actori: Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao, Chatthapong Pantanaunkul, Pumwaree Yodkamol, Suchao Pongwilai
Anul: 2003
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 105 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Luptatorul Muay Thai – Ong Bak (2003)

Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante.

Tanarul Boonting este desemnat sa gaseasca hotul; si sa il aduca in Bangkok de buna voie pentru a recupera comoara religioasa.

Pe parcursul drumului; Boonting isi foloseste talentul atletic exceptional; si indemanarea in luptele traditionale tailandeze Muay pentru a-si infrunta adversarii.

Se putea mai mult in Ong-bak film online subtitra? Stau si ma intreb daca oare la acel an (2002); se putea mai mult din toate punctele de vedere si uitanduma si la alte filme din alte tari cu aceiasi economie; eu zic ca se putea mai mult la acest film dar sa lasam acest semn de intrebare pe care mi l-am pus si sa revin la filmul in sine.

Filmul Luptatorul Muay Thai online subtitrat mie mi-a placut dar daca se mai lucra putin mai mult la scenariul; si la unele cadre de filmare pot sa spun ca dadeau lovitura la acea ora cu acest film in care vedem un superluptator care parerea mea ca o sa il vedem in viitorul apropiat in unele productii de la Hollywood; nu degeaba dar cred ca a deomnstrat ca are potential si se ridica peste nume deja conscrate cum ar fi altii luptatori; nu vreau sa dau nume ca poate se supara unii fani ai lor si de aceea va las pe voi sa va ganditi care ar fi acei actori.