filme-online-banner

Lupul la usa – O Lobo atrás da Porta (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Fernando Coimbra
IMDB Rating: 7,6
Regizor(i): Fernando Coimbra
Actori: Thalita Carauta, Juliano Cazarré, Milhem Cortaz

Adevărul vine în mai multe straturi, în răpirea copilului poveste tyro Helmer Fernando Coimbra, “Lupul la usa.” Asta pentru că cele două personaje principale sunt lente pentru a descoperi tot ceea ce, protejarea se atâta timp cât posibil, înainte de povestea reală este obligat la suprafață. Utilizarea prea ambițios Coimbra a unei structuri narative complexe pot simți greoaie, și cel mai rău dintre toate, copilul la centru este practic uitat în asamblarea de flashback-uri, diminuarea semnificativă a trage emoțională. Cu toate acestea, pic adună unitate considerabilă de abur și afișează, chiar dacă nu prea poate scutura simt de un film Lupul la usa de televiziune bun.
Cineva a luat în vârstă de 6 ani Clara (Isabelle Ribas) de la școală, și nu a fost mama ei, Sylvia (Fabiula Nascimento), sau tatăl ei, Bernardo (Milhem Cortaz). Detectivul (Juliano Cazarre) sugerează criminalul ar putea fi cunoscut familiei – poate Bernardo are un amant nemulțumit? Fără tragere de inimă, el admite el a fost văzut Rosa (Leandra Leal) pentru aproximativ un an, chiar sugerând ea e criminalul probabil, așa că e tras pentru interogatoriu Lupul la usa.
Rosa neagă inițial orice implicare, dar sub presiunea pretinde că a luat fata la instrucțiuni de la altcineva. Povestea ei nu adăuga într-adevăr în sus, și detectivul (characterless) are pentru a trece prin niveluri distorsionate de percepție înainte Rosa, ca femeia disprețuită, în cele din urmă fisuri și dezvăluie întregul adevăr refrigerare.
Desigur, din punct de vedere complot, Coimbra are gândit la toate, dar febrilă Rosa, aproape “Fatal Attraction” rezolva stil să rănească Bernardo ar fi părut mai convingător dacă ar fi fost un iubit mai convingătoare demn de pasiunea ei. Probabil nu ajută faptul că “Lupul la usa” este afișat până la aproximativ în același timp cu “Prizonierii,” una dintre poze răpire cele mai apreciate de critici într-un timp lung.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: