filme-online-banner

Manglehorn (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: David Gordon Green
IMDB Rating: 6,6
Regizor(i): Paul Logan
Actori: Al Pacino, Holly Hunter, Harmony Korine

Festivalul de film de la Veneția consideră în mod clar că nimic nu reușește ca un exces de Al Pacino. În cursul uneia agitat perioade de 14 de ore, oaspeții au luat locurile pentru două noi filme oferind actorul în vârstă de 74 de ani, un banchet veritabil de clocitoare vulcanică și răzuire, monologuri actorly. Primul dintre acestea, umilitoare, oferit o adaptare burtos, punch-beat a romanului Philip Roth. Dar al doilea, Manglehorn, prezentat cea mai bună performanță Pacino Manglehorn a dat în ultimii ani.
Regizat de David Gordon Green talentat, Manglehorn este un studiu seducător, minor-cheie al leului în timpul iernii, coama plecat gri, gheare toate rotunjite. Pacino este Angelo Manglehorn, un docher singură dată care Ekes o viață ca un lăcătuș în Texas. Simbolismul verde este elegant, Manglehorn, în cazul în care un fleac greoaie. Manglehorn are nici o problema salvarea unui băiețel prins in masina de familie, dar nu poate debloca inima lui deteriorate. “Am primit nimic, dar frustrare și dezamăgire”, a maraie, uitându-out la oraș peste specificatii sârmă jantei.
Filmul are acest specimen rău și-l aruncă în aer liber, la intervale, unde plătește vizite săptămânale la bancă și în treacăt freacă umerii cu un Hustler guraliv (jucat, destul corespunzător, de Harmony Korine, enfant odinioară teribil al cinematografului american). Pentru cea mai mare parte, cu toate acestea, Manglehorn este singur pe lume, ca unul din acele figuri solitare, într-un tablou Edward Hopper. El cere nimic și este aparent de conținut pentru a oferi nimic în schimb. Se simte că și regizorul se mulțumește să păstreze distanța lui de la Manglehorn. Verde permite spațiul abundente caracter să respire și să dezvolte, probabil, jumătate temător lacatus ar putea erupe în cazul în care filmul atrage prea aproape.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: