filme-online-banner

Manhattan Romance (2015) film online subtitrat

Regia: Tom O’Brien
Scenariu: Tom O’Brien
Actori: Jessie Barr, Tommy Burke, Louis Cancelmi
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantic
IMDB: 5.0

Este o povară destul de mare pe un film pentru titlu se “Manhattan Romance”, care este, în esență genul “Annie Hall”, “Când Harry Met Sally” și altele, care au stabilit un standard care este aproape imposibil să se întâlnească, chiar și atunci când urmați reteta cât mai aproape acest film nou nu. Direcții: Începeți cu un mascul alb snarky, imperfect dar atrăgătoare. Acesta este Danny (scriitor, regizor și stele Tom O’Brien), un om a New York-tip regizor de intervievare New York-ezi pentru un documentar despre dragoste si relatii.

Adaugă o femeie ciudate, cuceritori alb, obiectul atenției sale sexuale (Caitlin Fitzgerald, care joacă Libby Masters pe “Masters of Sex”). Ori în, cel mai bun prieten de sex feminin adorabil dorky (Katherine Waterston). Se amestecă în numeroase de mers pe jos și vorbesc scene unde omul și femeile discuta relatii sexuale și romantice – cu opțional, dar a sugerat, de referință Woody Allen. Se presara liber jazz pian de-a lungul. “Manhattan Romance”, de asemenea, se întâmplă să includă astfel de tropi moderne, cum ar fi polyamory și lesbiene, și anume prietena cel mai bun prieten lui Danny lui (Gaby Hoffmann).

Danny sintetizează temut Nisa Sindromul Guy, oferind sprijin emotional cu intenția voalată de a primi sex. Ciuda a ceea ce filmul ar putea dori să credem, dacă el merge, vorbește și acționează ca un fluaj egoist, agresiv, el este, și nu există nici o simpatie pentru doar el.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: